Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Posibil cancer colon: Spitalul militar vs Fundeni.


Recommended Posts

Am si eu nevoie, din nou, de ajutorul vostru: unde anume se poate opera o tumora de colon descoperita la colonoscopia efectuata de verisoara mea (49 ani) spatamana trecuta: “la 110 cm de marginea anala – colon transversal – formatiune polipoida cu baza larga de implantare – polip sesil de mari dimensiuni, posibil atipic, care obtureaza lumenul colonic, nepermitand progresia examinarii.” Rezultatul biopsiei va fi gata doar joi. Inclin catre spitalul militar bucuresti unde unul din medicii de acolo, sef de sectie pe o alta ramura/ specializare medicala, ne asteapta pentru a ne pune in legatura cu ... cineva, nu am indraznit sa intrebam cine. Deci intrebarile mele sunt: - E OK pentru Spitalul Militar pentru cancerul de colon? Intre Spitalul Militar unde cunoastem pe cineva si Fundeni unde mergem orbeste ce ar tb ales? - Cat de prost suna pronosticul pentru rezultatul colonoscopiei asa cum este descris mai sus? - Scaune diareice si hemoroizi de cca 6 ani (cazul meu) poate avea importanta medicala? Poate fi simptom de polipi sau doar colon iritabil ? Stiu ca raspunsul exact doar medicul poate sa il dea, doar ca am mai fost la medic, nu mi s-a facut colonoscopie si raspunsul a fost ca e OK, colon iritabil, sunteti prea tanara sa aveti altceva. Multumesc si sanatate.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Daca dureaza de 6 ani de zile nu. Simptomele unui cancer de colon sunt alternanta de scaune diareice-constipatie cu scadere ponderala importanta, lipsa poftei de mancare, sange in scaun, oboseala cronica. Daca ai ceva simptome deranjante poti face o colonoscopie, dar balonarea pe care o are fiecare om este unul din semnele cancerului ovarian. Iti dai seama ca daca e-am duce toti sa ne facem colono si eco si analizea fiecare 3 scaune diareice si balonari ar fi cam exagerat. In privinta spitalului nu stiu ce sa iti spun. **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu stiu pe cineva care s-a operat si a fost f ok si multumit de spitalul militar (cancer de colon, anus contra naturii in urma operatiei si dupa o vreme a facut operatie de refacere). A fost un luptator, se pare ca nu i se dadeau multe sanse (deci a dus o viata mai mult decat sanatoasea, mancare, sport, fara bautura si nu a fumat niciodata). Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate rezultatul e prost. Poate cineva sa ma ajute la determinarea gradului? Sau e prea devreme? Familia e absolut disperata, au vazut grad inalt si ... Nici cu alegerea spitalului nu stam mai bine: unu zice una, altul alta, ca ne-au ametit. Nici ea nu se poate decide, ma intreaba pe mine. Si intrebarea: daca gresesc si aleg prost? Produsul biopsiat este reprezentat de fragment de polip adenomatos cu arhitectura viloasa si neoplazie intraepiteliala de grad inalt, precum si infiltrat inflamator cronic (Ly, Eo, PI) in stroma. Nu se poate preciza cu exactitate existenta unei eventuale invazii prin musculara mucoasei in submucoasa. COD OMS 8148/2
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lidsta, inainte sa va repeziti la operatie, mai incearca si alte opinii. Nu de alta, dar mie nu s-a ostenit nimeni sa-mi spuna ca operatia maica-mii ar avea ca rezultat un om in scaun cu rotile si cu masca de oxigen [bang] Singurul om care ne-a explicat limpede ce si cum, care-s consecintele si ce trebuie facut e prof. Chiricuta, intors din Germania : [url]http://amethyst-radiotherapy.com/medici/prof-dr-ion-christian-chiricuta/[/url] Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...