Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Colind pentru cei departe de tara...


Recommended Posts

Buna, [flo][flo][flo] Am gasit o colinda romaneasca de curand si precum sunt departe de Romania, versurile mi s-au parut foarte rascolitoare. Poate multi dintre voi o stiti deja. Poate unii nu o stiu sau au uitat de ea. Poate unora le place mult. Din oricare categorie ati face parte, as vrea sa o impartasesc cu voi toti, in special acum, asa aproape de frumosul Craciun.[flo][flo][flo] Colind pentru cei departe de tara... de Tudor Gheorghe Orice ai fi si unde te-ai tot duce Cat ai fi de rau si cat de bun Ca mai crezi sau nu mai crezi in cruce Cel mai greu iti este de Craciun... Cand se strang strainii pe la case Si lumini se aprind din pomii lor Ti se face frig, un frig in oase Si de-acasa ti se face dor... Bate vantul, bate dinspre tara Sufla in rani cu sare si pelin Bate vantul si te inchide afara Rudele in vizita nu vin... Mori aici si nimeni nu te-aude Dar viseaza tot ce iti e pe plac Ca te barbieresti si pleci la rude Si gasesti pe masa cozonac... Din putinul lor ai tai vor face Tot ce pot sa fie fericiti Sa traiasca in liniste si-n pace Sa mai rada, sa mai bea un sprit... Orice ai fi si unde ai fi, batrane Daca dorul salele ti-a frant Si din dor nimic nu-ti mai ramane Sa te asezi cu fata la pamant Si sa plangi cand altii-s in sarbatoare Hohotesc de parca te-ar sfida Si sa-ti plangi durerea ta cea mare Si sa plangi de dor de tara ta... Mamica fericita [biz] de [pis] [fetita] Daisy (20.01.2012.) si [pis] [fetita] Gracie (31.03.2012.)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ce frumos si cat de-adevarat! dar realizazi asta cand nu mai ai tot ce inseamna Craciun romanesc! cand peste mari si tari nu miroase a iarna dar vezi in calendar ca se apropie Craciunul... si nu-ti vine sa mergi sa cumperi un brad si podoabe cand afara mergi inca la plaja... te straduiesti sa faci un cozonac, ai cele mai de calitate produse din lume insa nimic nu are gustul de Craciun ca acasa! cel mai greu e de Craciun! VICTORIA este arta de a continua!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Miriama[flo][flo][flo] frumos si adevarat ai vorbit/scris[flo][flo][flo] Asa este, cel mai greu este de Craciun... Cand m-am mutat aici nici macar prin minte nu imi trecea ce dor imi va fi de Romania...Dar m-am inselat amarnic...Nu am vrut si tot nu vreau sa am copii in Romania si sa treaca prin ce am trecut eu dar in ciuda acestui fapt, tot vreau sa ma intorc in vizita si sa le arat copiilor mei tara mea, unde m-am nascut, unde am copilarit...Sentimentele astea sunt asa de contradictorii... [flo][flo][flo][asia][asia][asia] Mamica fericita [biz] de pisicute mieunatoare si torcatoare, [pis] [fetita] Daisy (20.01.2012.) si [pis] [fetita] Gracie (31.03.2012.)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[asia][flo] superba... __________________________ "Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice." Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun. (Arthur Schopenhauer)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui KittyMummy
Buna, [flo][flo][flo] Colind pentru cei departe de tara... de Tudor Gheorghe
din cite am citit eu in trecut, cind am dat peste acest colind care mi-a placut foarte mult, autorul e Adrian Paunescu Tudor Gheorghe poate l-a pus pe muzica sarbatori frumoase si fericite tuturor ------------------------ Fericiti cei curati cu inima ...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...