Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna dragi mamici.. am o problema cred. Prezint niste semne de sarcina gen greturi ameteli , am si vomitat acuma 1 saptamana , am durere de ovare[q] si daca ar fii sa fiu inscarcinata ar fii cam devreme pentru aceste semne cred deoarece in 17-20 ar fii ferioasa de menstruatie normala. Si aseara am avut febra mare peste 38 si astazi am avut o surpriza am sesizat niste scurgeri vaginale usor visini si de la pranz nu au fost in cantitate mare. Nu stiu ce sa cred. Oare sunt insarcinata?[bibe]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

incearca sa mergi sa faci o analiza beta hcg, k aceasta iti arata daca esti insarcinata mult mai devreme decat venirea mentruatiei kmy, [mamica] de [copil] IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 [url="https://picasaweb.google.com/105676998455573329186/BobocelulMamei?authkey=Gv1sRgCPac46iWi_OSYQ#"][foto]fluturashul mamei[/url][url="https://picasaweb.google.com/105676998455573329186/FeteleMeleDeSufletLuciaElenaCristinaANDVirginiaBigSis?authkey=Gv1sRgCJzkyc2psq6F7AE#"][foto]fetele mele de suflet[/url] Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sunt si teste de sarcina care se pot face la 10 zile d ela conceptie , deci inainte de menstra! poti merge la farmacie si intreba ce iti recomnada!!! kmy, [mamica] de [copil] IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 [url="https://picasaweb.google.com/105676998455573329186/BobocelulMamei?authkey=Gv1sRgCPac46iWi_OSYQ#"][foto]fluturashul mamei[/url][url="https://picasaweb.google.com/105676998455573329186/FeteleMeleDeSufletLuciaElenaCristinaANDVirginiaBigSis?authkey=Gv1sRgCJzkyc2psq6F7AE#"][foto]fetele mele de suflet[/url] Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

testele de urina sunt elocvente cel mai devreme dupa 3 saptamani de la conceptie . testul de sange iti spune mult mai repede si mai exact daca este sarcina , cat are etc . eu astept sa vad 2 liniute de 11 ani . nu am vazut niciodata cum arata un test de-al meu , asadar las sa iasa la tine negativ - daca asa iti doresti si roaga-te sa-mi iasa mie cu 2 liniute , desi ar fi cea mai are minune de pe fata pamantului . dar t-as fi recunoscatoare pt totdeauna . te pup si fii puternica . ceea ce primim are scopul de a ne intari . si cred ca nu este sarcina dupa simptome . stai linistita . mai degraba ai o infectie . cred ca mai repede ar trebui sa vezi un ginecolog . si nu uita , roaga-te si pentru cele 2 liniute ale mele . cand nu esti sigura ca esti insarcinata si esti speriata , roaga-te sa se intoarca asupra mea . vreau mai mult decat un bb . te pup si te astept cu vesti [pup][pup][pup] "niciodata nu e prea tarziu"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara dragele mele... imi cerc mii de scuz ca nu am intrat mai repede.Tin sa va spun ca nu am apucat sa imi fac un test, avand in vedere ca astazi e sambata [rufe][curat] treburi plus ca eram convinsa ca sunt pe stop, dar dupa ce am terminat toata treaba si am iesit din dus [dus]am observat ca aureolele mele sunt foarte unflate [:(] m-am speriat dinnou, deci maine cu siguranta imi voi face testul
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...