corinadana Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Citat:citat din mesajul lui andacos Aoleuu...doamnele mele,fara suparare,cred ca unora v-ar trebui vreo 2 ani de Africa pe cont propriu![:D] Pe mine m-ar interesa sa si argumentazi prejudectazile voastre.Uite am o mare curiozitate la fructele d emare. De ce sunt un mare "no"pentru multe dintre voi? PS.Inbox eu n-am auzit pina acum de mincare de marar si gogosi cu flori de salcim,chiar te rog sa dai detalii despre ele! Dana Mancarea de marar e f buna daca nu ai probleme cu mararul. Xio atunci tu nu papi mancare chinezeasca... Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Pai florile de salcam sunt comestibile, voi nu mancati? Se ia floarea din salcam, se dau la o parte cele doua petale exterioare si se mananca partea interioara. E buna de tot. Nici eu nu pricep supa de chimen, nici mancarea de marar, Ce contin in afara de aceste 2 condimente? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
helbi Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Citat:citat din mesajul lui Rufus Dar nutrie ati mancat? [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Da, ani la rind, cit am fost copil. Cel mai mlt mi-au placut carnatii. Andreia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinadana Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 ulei,ceapa, marar, faina si lapte//se pune si unpic de zahar. E buna langa piure si ceva carnita. Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavi02 Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Ah, pai asta e sos de marar! Imi amintesc ca faceau si ai mei cand eram mica dar nu mancam. Poate acum as manca. Nu stiu cum de nu am facut legatura cu sosul de marar, probabil am uitat de el sunt muuulti ani de atunci. Multumesc pt amurire [flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Supe de chimen de [url="http://www.bucatarmaniac.ro/2010/11/supa-de-chimen.html"]aici.[/url] Ceapa, morcovul, telina si ardeiul, se curata se spala si se pun la fiert, cu putina sare si piepr, exact ca la o supa normala de pui, de exemplu. Cand legumele sunt fierte, supa se strecoara. Chimenul se prajeste putin in ulei, apoi se adauga si faina si se amesteca pentru vreo juamatte de minut. Atentie, faina nu trebuie sa se arda ci doar sa se prajeasca foarte putin. Se stinge totul cu supa de legume pe care am pregatit-o mai devreme. Se lasa sa mai fiarba pentru 10 minute, apoi se strecoara, daca va deranjeaza seintele de chimen. Se serveste cu crutoane de paine si frunze de patrunjel proaspete. E foarte gustoasa, nu am mai facut demult! [pofta] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olympia Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Citat:citat din mesajul lui mihaela_s Supe de chimen de [url="http://www.bucatarmaniac.ro/2010/11/supa-de-chimen.html"]aici.[/url] Ceapa, morcovul, telina si ardeiul, se curata se spala si se pun la fiert, cu putina sare si piepr, exact ca la o supa normala de pui, de exemplu. Cand legumele sunt fierte, supa se strecoara. Chimenul se prajeste putin in ulei, apoi se adauga si faina si se amesteca pentru vreo juamatte de minut. Atentie, faina nu trebuie sa se arda ci doar sa se prajeasca foarte putin. Se stinge totul cu supa de legume pe care am pregatit-o mai devreme. Se lasa sa mai fiarba pentru 10 minute, apoi se strecoara, daca va deranjeaza seintele de chimen. Se serveste cu crutoane de paine si frunze de patrunjel proaspete. E foarte gustoasa, nu am mai facut demult! [pofta] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url] Soacra mea facea supa de chimen cum zici tu Mihaela, numai ca punea in ea la sfarsit si oua intregi, nebatute. Fierbeau acolo si aratau ciudatel, asa ca niste bombite albe. [url="http://penecolorate.blogspot.com"]Pene colorate... cate putin din toate![/url] [url="http://picasaweb.google.com/penecolorate/EsarfePictateVitrinaCuFluturi#"]album[/url] [url="http://picasaweb.google.com/penecolorate/Gradina#"]gradina[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Da, sunt zone in care se face si cu oua. Ai mei nu faceau asa, dar fostii mei socri da :). Mie nu imi placea, de asta nu am specificat. Deh, chestie de gusturi. [:I] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 Citat:citat din mesajul lui lavi02 [ Nu stiu cum de nu am facut legatura cu sosul de marar, probabil am uitat de el sunt muuulti ani de atunci. Multumesc pt amurire [flo] Da,retzeta pusa de corinadana e sosul de marar.insa inbox spunea de tocanitza de marar! Eu de supa de chimen nu am auzit,daca a scris mihaela de ea,inseamna pentru mine ca se face in alta zona tzarii,oricum nu-mi place chimenul absolut deloc,asa ca...n-am pierdut nimic![:)] Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaela_s Publicat Decembrie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Decembrie 31, 2012 E posibil Dana sa se faca numai in Ardeal/Transilvania...desi blogul culinar de unde am luat reteta cred ca e de prin sud :). Vad ca nu a scris nimeni de supele dulci...ati mancat, ati manca? Supa de visine, de mere, de agrise...se fac tot in Ardeal, mostenire ungureasca :). Eu am mancat din fiecare, dar nu ma dau in vant dupa ele... [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.