Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Prejudecati culinare


Recommended Posts

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Aoleuu...doamnele mele,fara suparare,cred ca unora v-ar trebui vreo 2 ani de Africa pe cont propriu![:D] Pe mine m-ar interesa sa si argumentazi prejudectazile voastre.Uite am o mare curiozitate la fructele d emare. De ce sunt un mare "no"pentru multe dintre voi? PS.Inbox eu n-am auzit pina acum de mincare de marar si gogosi cu flori de salcim,chiar te rog sa dai detalii despre ele! Dana
Mancarea de marar e f buna daca nu ai probleme cu mararul. Xio atunci tu nu papi mancare chinezeasca... Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Supe de chimen de [url="http://www.bucatarmaniac.ro/2010/11/supa-de-chimen.html"]aici.[/url] Ceapa, morcovul, telina si ardeiul, se curata se spala si se pun la fiert, cu putina sare si piepr, exact ca la o supa normala de pui, de exemplu. Cand legumele sunt fierte, supa se strecoara. Chimenul se prajeste putin in ulei, apoi se adauga si faina si se amesteca pentru vreo juamatte de minut. Atentie, faina nu trebuie sa se arda ci doar sa se prajeasca foarte putin. Se stinge totul cu supa de legume pe care am pregatit-o mai devreme. Se lasa sa mai fiarba pentru 10 minute, apoi se strecoara, daca va deranjeaza seintele de chimen. Se serveste cu crutoane de paine si frunze de patrunjel proaspete. E foarte gustoasa, nu am mai facut demult! [pofta] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Supe de chimen de [url="http://www.bucatarmaniac.ro/2010/11/supa-de-chimen.html"]aici.[/url] Ceapa, morcovul, telina si ardeiul, se curata se spala si se pun la fiert, cu putina sare si piepr, exact ca la o supa normala de pui, de exemplu. Cand legumele sunt fierte, supa se strecoara. Chimenul se prajeste putin in ulei, apoi se adauga si faina si se amesteca pentru vreo juamatte de minut. Atentie, faina nu trebuie sa se arda ci doar sa se prajeasca foarte putin. Se stinge totul cu supa de legume pe care am pregatit-o mai devreme. Se lasa sa mai fiarba pentru 10 minute, apoi se strecoara, daca va deranjeaza seintele de chimen. Se serveste cu crutoane de paine si frunze de patrunjel proaspete. E foarte gustoasa, nu am mai facut demult! [pofta] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Soacra mea facea supa de chimen cum zici tu Mihaela, numai ca punea in ea la sfarsit si oua intregi, nebatute. Fierbeau acolo si aratau ciudatel, asa ca niste bombite albe. [url="http://penecolorate.blogspot.com"]Pene colorate... cate putin din toate![/url] [url="http://picasaweb.google.com/penecolorate/EsarfePictateVitrinaCuFluturi#"]album[/url] [url="http://picasaweb.google.com/penecolorate/Gradina#"]gradina[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, sunt zone in care se face si cu oua. Ai mei nu faceau asa, dar fostii mei socri da :). Mie nu imi placea, de asta nu am specificat. Deh, chestie de gusturi. [:I] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui lavi02 [ Nu stiu cum de nu am facut legatura cu sosul de marar, probabil am uitat de el sunt muuulti ani de atunci. Multumesc pt amurire [flo]
Da,retzeta pusa de corinadana e sosul de marar.insa inbox spunea de tocanitza de marar! Eu de supa de chimen nu am auzit,daca a scris mihaela de ea,inseamna pentru mine ca se face in alta zona tzarii,oricum nu-mi place chimenul absolut deloc,asa ca...n-am pierdut nimic![:)] Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

E posibil Dana sa se faca numai in Ardeal/Transilvania...desi blogul culinar de unde am luat reteta cred ca e de prin sud :). Vad ca nu a scris nimeni de supele dulci...ati mancat, ati manca? Supa de visine, de mere, de agrise...se fac tot in Ardeal, mostenire ungureasca :). Eu am mancat din fiecare, dar nu ma dau in vant dupa ele... [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...