Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Frigarui!


Recommended Posts

buna seara, Fa o salata etajata... Caut acuma reteta in romaneste pentru tine: tricul e sa ai un bol frumos transparent de sticla si pui ce ai: jos frunze de salata mai tare, eu am facut des cu spanac, boabe de porumb, sunca taiata marunt, ananas,ceapa taiata marunt, cascaval sau branza feta..cate un start din fiecare, si deasupra un bircan de maioneza sau maioneza facuta de casa... Deasupra praz subtire taiat marunt de exTotul de cu seara, pana a doua zi la amiaza maioneza a ajuns pana jos si salata e exceptionala. Se para ca nu stiu cuvintele cheie de cautare in romaneste, poate stie altcineva, da uite aici o fotografie si reteta in germana ( cica si oua taiate sunt bune... Ton tot ar merge) Editez sa pun alt link... http://www.schichtsalat.net/ Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Merci de inspiratie, azi am facut frigarui din carne de porc asa: Aveam 4 felii de ceafa, am decupat carnea de grasime, asa incat am facut-o bucati potrivite. Am facut o marinada din sos de soia, otet balsamic, o lingurita de miere, 4 catei mari de usturoi taiat felii, sare si piper si am turnat-o peste bucati. Am dat-o la frigider cam 6 ore, timp in care am mai invartit-o de vreo 2 ori. Am pus pe frigarui de bambus bucatile de carne alternate cu ceapa de apa si ardei rosu si le-am dat la cuptor, pe care il incalzisem bine inainte. Am lasat cam 20 de minute pe o parte, le-am intors, le-am mai lasat 10 minute si le-am scos. Au iesit o nebunie! Am mancat cu salata verde. J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc fetelor pentru ajutor[pup]. Meniul oferit ieri colegilor a avut mare succes. Salata de naut este senzationala. Puiul l-am marinat cu lamaie, ghimbir, usturoi si ulei. Mami cu [cavaler][url="https://picasaweb.google.com/103562647373785286760/IANUARIE2012?authkey=Gv1sRgCPe5oLq3xuPK6wE"]Andrei Ionut[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut si eu frigaruile marca JG. Delicioase! Am incalzit cuptorul la 180 grade cu caldura circulanta. S-au copt f repede, inclusiv ardeii. Acum, pe seara, am facut salata de naut despre care s-a vorbit mai sus. Si ea delicioasa. Am mancat-o goala, fara nimic ca masa de seara. Multumesc pentu retete!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cam asa, la 180 de grade, cuptorul incins bine inainte sa le bagi. Eu le-am mai facut o data deja, suntem fani. Cred ca o sa-mi cumpar pentru asta o tava care are gratar deasupra, asa incat lichidul sa se scurga dedesubt, ar iesi si mai bune. J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...