cristina30 Postat Ianuarie 5, 2013 Raport Distribuie Postat Ianuarie 5, 2013 buna seara, Fa o salata etajata... Caut acuma reteta in romaneste pentru tine: tricul e sa ai un bol frumos transparent de sticla si pui ce ai: jos frunze de salata mai tare, eu am facut des cu spanac, boabe de porumb, sunca taiata marunt, ananas,ceapa taiata marunt, cascaval sau branza feta..cate un start din fiecare, si deasupra un bircan de maioneza sau maioneza facuta de casa... Deasupra praz subtire taiat marunt de exTotul de cu seara, pana a doua zi la amiaza maioneza a ajuns pana jos si salata e exceptionala. Se para ca nu stiu cuvintele cheie de cautare in romaneste, poate stie altcineva, da uite aici o fotografie si reteta in germana ( cica si oua taiate sunt bune... Ton tot ar merge) Editez sa pun alt link... http://www.schichtsalat.net/ Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Publicat Ianuarie 5, 2013 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 5, 2013 Merci de inspiratie, azi am facut frigarui din carne de porc asa: Aveam 4 felii de ceafa, am decupat carnea de grasime, asa incat am facut-o bucati potrivite. Am facut o marinada din sos de soia, otet balsamic, o lingurita de miere, 4 catei mari de usturoi taiat felii, sare si piper si am turnat-o peste bucati. Am dat-o la frigider cam 6 ore, timp in care am mai invartit-o de vreo 2 ori. Am pus pe frigarui de bambus bucatile de carne alternate cu ceapa de apa si ardei rosu si le-am dat la cuptor, pe care il incalzisem bine inainte. Am lasat cam 20 de minute pe o parte, le-am intors, le-am mai lasat 10 minute si le-am scos. Au iesit o nebunie! Am mancat cu salata verde. J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ancamak Publicat Ianuarie 8, 2013 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 8, 2013 Multumesc fetelor pentru ajutor[pup]. Meniul oferit ieri colegilor a avut mare succes. Salata de naut este senzationala. Puiul l-am marinat cu lamaie, ghimbir, usturoi si ulei. Mami cu [cavaler][url="https://picasaweb.google.com/103562647373785286760/IANUARIE2012?authkey=Gv1sRgCPe5oLq3xuPK6wE"]Andrei Ionut[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cge Publicat Ianuarie 9, 2013 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 9, 2013 J G, la ce temperatura ai incalzit cuptorul ? E super sa mananci frigari in mijlocul iernii, noi le facem numai vara pe gratar afara. Multumesc. Cristina, mama lui Victor si a Ancai Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tonia Antonia Publicat Ianuarie 9, 2013 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 9, 2013 Am facut si eu frigaruile marca JG. Delicioase! Am incalzit cuptorul la 180 grade cu caldura circulanta. S-au copt f repede, inclusiv ardeii. Acum, pe seara, am facut salata de naut despre care s-a vorbit mai sus. Si ea delicioasa. Am mancat-o goala, fara nimic ca masa de seara. Multumesc pentu retete! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Publicat Ianuarie 9, 2013 Raport Distribuie Publicat Ianuarie 9, 2013 Cam asa, la 180 de grade, cuptorul incins bine inainte sa le bagi. Eu le-am mai facut o data deja, suntem fani. Cred ca o sa-mi cumpar pentru asta o tava care are gratar deasupra, asa incat lichidul sa se scurga dedesubt, ar iesi si mai bune. J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.