Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

E nevoie de medicament SYNACHTEN- urgent!


Recommended Posts

Raul, puiul mic pe care il sustinem in sectiunea umanitare, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158300 este foarte grav bolnav, intubat la spitalul din Tg. Mures. Claudia, mama lui cauta cu disperare medicamentul SYNACHTEN de care are mare nevoie Raul si nu gaseste nicaieri in Tg. Mures. Va rugam, daca o puteti ajuta sa il procure. multumim! De asemeni, orice ajutor pt Raul este mai mult decat necesar si bine venit!
'Cos what I feel is the only truth for me
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

[url="http://www.farmaciiledona.ro/produse/synachten-depot-1mg-ml-1ml-susp-inj-x-1-I16862"]SYNACHTEN DEPOT in reteaua Dona[/url] [zz] CAPRA CU 2 IEZI [alap][xdulci][shopi] mamica lui Matei Constantin [bonjovi] (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian [copil](03.06.2009) [URL="http://community.webshots.com/user/dicrstea?vhost=community&vhost=community"]MINUNEA MEA[/url];[URL="http://www.flickr.com/photos/11558563@N06/"] A DOUA MINUNE 2[/url], [URL="http://picasaweb.google.com/dicirstea8/MyPictures#/3040393320102078231rvIQsD"] A DOUA MINUNE[/url], [URL="http://picasaweb.google.com/bistroburghez/MosCraciun2010#5555251464433783730"] MOS CRACIUN 2010[/url] [URL="http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=dicirstea&searchtype=2"] CE AM EU DE OFERIT [/url] [url="http://www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php"]Ajutati-l si pe Darius! [/url];
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si aici - disponibilitatea in Sensiblu: http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=syna&ItemId=1054000 Este suficient ca mama sa mearga la una din farmaciile din lantul Dona sau Sensiblu din Tg Mures si sa roage sa-i aduca dintr-o alta farmacie afiliata, din alt oras, acolo unde este disponibil. Probabil ca nu a doua zi, dar a treia zi il poate ridica direct de la farmacia respectiva din Mures.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...