Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Supa chinezeasca


Recommended Posts

  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

http://www.petitchef.ro/retete/altele/supa-chinezeasca-de-oueggdrop-soup-40481-34507-27748-fid-1263003 eu supa asta o fac cam o data la 1-2 saptamani, imi place f mult. in plus, eu adaug 1-2 linguri de porumb dulce in castron, la servire. "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dana, eu iti recomand cu caldura cartile de bucate asiatice. Eu de acolo ma inspir. Ma intreb de ce vrei sa fie probate retetele de cineva de pe forum? Mie cand imi face cu ochiul o reteta, o fac. [:)] in tot cazul, uite o reteta probata de mine, din una din cartile de mancare asiatica pe care le am, eu gatesc des mancare asiatica, ne place la toti si niciodata nu am dat gres. Supa de pui cu spanac pt.4 portii: -2 bucati piept de pui, taiate cubulete -2 linguri sos de soia -1 lingura otet de orez -350 g taietei chinezesti -7,5 dl bulion de gaina (supa) -1 morcov, curatat si taiat rondele -100 g ciuperci shiitake, taiate marunt -4 cepe verzi, taiate marunt -175 g spanac, taiat Cum se prepara: 1. pune puiul, sosul de soia si otetul de orez intr-un vas si lasa-le la marinat 30 minute 2. fierbe taieteii dupa indicatiile de pe pachet. 3. pune supa de gaina intr-un vas, adauga morcovul si ciupercile, fierbe timp de 3 minute. Adauga puiul si marinatul si fierbe inca 5 minute (eu am fiert mai mult, pana am simtit carnea fiarta dupa cum imi place mie) 4. adauga ceapa verde si spanacul si fierbe 1-2 minute, pana e fiert spanacul. 5. adauga taieteii Supa iese putin cam groasa, daca iti place cu mai multa zeama, poti pune mai multa supa. Pofta buna! [pofta] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu inteleg de ce vrea sa fie probate...unele retete par fenomenal de simple si implicit super gustoase pe hartie / internet, dar cand te apuci sa le faci in oala uneori iese altceva. In special cand vine vorba de ingrediente exotice sau mai rar folosite, parca preferi sfatul cuiva care chiar a mancat respectiva chestie, nu al unei tanti care da copy paste de zor de pe siteul X pe siteul Y unde lucreaza, ca sa-i iasa norma de articole pe luna [:D] Supa ta, Mihaela, pare fenomenala. Am sa o incerc si eu. [flo] ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multzumesc,mai astept de la cunoscatori,Mihaela,netul asta e atit de mare,da' si multe rateuri pe el![:D] Macar stiu la cine sa ma gindesc daca nu-mi place![pk][pk][:D] Glumesc desigur. Cum sunt ciupercile shitake? Voi respectatzi retzeta 100%,adica uite in retzeta ta(ca in retzeta nataliei nu ai ce inlocui),pui doar ciupercile astea sau le inlocuieste cu ce ai in casa? Eu am mincat supa de pui cu paste....mi-a placut tare de tot,era supa instant...asa ca ma intereseaza retzete. Am mai gustat de la sotz si baiat,alte tipuri,dar nu m-au dat pe spate,insa una e mincarea la conserva[:D]si una e cind faci tu. Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu cum ziceam, gatesc din carti de bucate. Nu de pe net. N-am dat gres niciodata. Adica au fost retete care nu ne-au placut la fel ca altele, avem cateva favorite pe care le gatesc des...dar nu ne-au placut ca nu ne-au placut :). [url="http://www.google.se/imgres?q=shiitake+mushrooms&um=1&hl=en&tbo=d&rlz=1C1LENP_enSE512SE512&authuser=0&biw=1366&bih=607&tbm=isch&tbnid=nxKFK9PTgphKcM:&imgrefurl=http://www.wisegeek.org/what-are-the-different-types-of-mushrooms.htm&docid=fOdsJ5znOy62CM&imgurl=http://images.wisegeek.com/shiitake-mushrooms.jpg&w=1000&h=856&ei=TwH0ULRgrsTiBNmhgNAF&zoom=1&iact=hc&vpx=88&vpy=51&dur=4214&hovh=208&hovw=243&tx=129&ty=96&sig=116910206306960636309&page=1&tbnh=138&tbnw=163&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:16,s:0,i:126"]ciuperci Shiitake [/url] Nu le inlocui cu altceva, au un gust aparte. Sunt ciuperci chinezesti. Eu da, respect retetele 100%. Eventual nu pun cate un ingredient care nu-mi place (de ex coriandru sau curry) dar nu inlocuiesc cu altceva. Dupa mine e clar ca atunci e rateu. :) Nici ceapa verde sa nu o inlocuiesti cu ceapa uscata, ca nu e la fel. [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dana, aia la pachet e apa de ploaie [:D]. azi refac si eu supa, ca mi-ai facut pofta. ina sa ne spui daca ti-a placut. [:)] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mihaela,tu de unde-tzi cumperi chinezariile[:D],din magazine chinezesti sau din supermarket? Ma intereseaza si pe mine supa ta,sincer mai mult decit a nataliei ca...are carnitza[:D],eu nu am niciun magazin chinezesc in zona deci singura mea sansa de a procura chinezarii e din supermarket(nici aici nu gasesti intotdeauna insa) Simbata am sa ma uit dupa otzet de orez si ciupercile alea! Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui ina.click
eu inteleg de ce vrea sa fie probate...unele retete par fenomenal de simple si implicit super gustoase pe hartie / internet, dar cand te apuci sa le faci in oala uneori iese altceva. In special cand vine vorba de ingrediente exotice sau mai rar folosite, parca preferi sfatul cuiva care chiar a mancat respectiva chestie, nu al unei tanti care da copy paste de zor de pe siteul X pe siteul Y unde lucreaza, ca sa-i iasa norma de articole pe luna [:D] Supa ta, Mihaela, pare fenomenala. Am sa o incerc si eu. [flo] ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra...
Nu stiu cum ,dar ieri nu am vazut mesajul tau,da...exact asta este motivul pentru care vreau retzete probate.[:)] Deci daca mai avetzi idei/sugestii...astept! Eu va spun sincer ca m-as muta in China pentru mincarea lor!([:-@])[:D] Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din supermarket. Nu cred ca avem magazin chinezesc [:D]. Thai da, dar chinezesc nu. In supermarketuri la noi sunt grupate intr-un sector toate produsele astea asiatice: japoneze(asa am invatat sa fac si sushi [pofta], cu un kit de acolo), chinezesti, thai. Apoi avem o zona cu produse pentru mancare mexicana, in special tacos. Suedezii astia merg in vacante in lumea larga si aduc de pe acolo mancarea. [:)] Cartile ce le am sunt toate in suedeza si toate ingredientele le gasesc in supermarket. Eu chiar acum gatesc supa, ca mi s-a facut pofta. [pofta] [url="http://vorbele.wordpress.com/"] pur si simplu...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url] [url="http://salmi-ladrum.blogspot.com/"] calator de profesie[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...