Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (182)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

Buna dimi!! Ce fac frumoasele? si frumosii?[:D] Dulcetica, subscriu: prea multa branza strica! daca vrei pune un pic, rasa, peste legume, asa, ca un condiment. sau in salata... Lorelei, ce e aia crema de miere fara zahar[bibe]? andanii, frunze gratinate??? ha? nu mai inteleg limba montigneza, ce am patit?:)) Puishorule, ce tort ai facut? Meniu: Sambata: MD: un ou fiert P: salau la cuptor cu ciuperci la tigaie (cu ceapa si oyster sauce[pofta]), salata de fasole verde cu usturoi C: [:I]o prajitura cu ciocolata Duminica: MD:salata de ton cu fasole rosie si nuci P:am terminat aceeasi salata G: iar prajitura cu cioco C:osuletele cele mai mici de la niste aripioare (stiti la ce ma refer, nu? :)),vreo 6 la numar, doua lingurite de mamaliga cu smantana Da, stiu, nu dati cu rosii! Gata cu prajiturile! O saptamana frumoasa sa aveti![pup][flo] Ninha, mami lu' Mirci si Matei Don't ever get used to the world around you.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 192
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

montigirls si boy :)) subtirel vichendu asta cu voi pe aci[:D] lorelei l-am ales la inceput pentru limba dar si pentru ca stiu ca is meseriasi buni...dar tot in engleza vb cu el. oricum de acum imi e invatatura de minte cand imi spune unu un pret sa-i bag foaia sub nas sa imi dea semnatura..ce ma oftica acum mai tare si mai tare e ca atunci mi-a dat termen de gandire o sedinta si am ales intre a face in privat sau a face gratis..si normal..dintii is importanti am spus in privat...si desi era mai scump ca in ro am spus ca e ok si asa...iar acum dupa o luna stata in Ro tot nu am dintii tot terminati!...dar vb cu mama dupa "eveniment" si are si o parte buna...nu planificam sa ma mai duc acasa curand ca am trebi...asa o sa aterizez back la sf lu martie[:D][:D]..la inceput mama a comentat ca nu trebuia sa ii spun nimic si sa-l las sa-mi faca dintii...dar dupa s-o bucurat ca ajung acasa[pk][pk] am facut ieri ciorba de afumatura[pofta] in caz ca nu ai idee puisoaro meniul meu azi: Md: wasa cu unt G: lapte cu ceai, banana sau porto P: salata beuf G: iaurt 0 C: ciorba de afumatura

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

lorelei de la uleiu de masline devine amar avocado?? si eu care credeam ca e de la mustarul Dijon...ca simteam putin amareala si am crezut ca e de la hrean[bang][bang]..data viitoare pun ulei de struguri clar! (desi pe asta il folosesc numai la prajit)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut si eu ieri niste pasta din avocado si conopida fiarta + ceapa si usturoi. noroc ca nu aveam ulei de masline, am pus de in. si a iesit f buna, a si un galbenus de ou. si lamaie. iar ptr restul casei am facut o pasta dintr-o conserva de ton, 4 linguri de gris fiert, maioneza si ceapa. are o textura ca de icre. hm, oare daca in loc de gris as pune niste faina de naut putin fiarta, sau altfel de faina mai monti?... Brindusik, tu esti cu fainurile (esti imparateasa de faina, cum ar zice Mirci), ce parere ai? ar putea sa functioneze aprox ca si grisul? Ninha, mami lu' Mirci si Matei Don't ever get used to the world around you.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ninha ca tot sunt o "imparateasa de faina"(e penal Mirci al tau[olala][olala])..eu te intreb ce ce era musai sa pui gris?ca daca scurgi tonul ala bine si bati maioneza la fel de bine..numai cu ceapa si toate astea o sa ai o textura tarisoara...ca doar nu faci blat de tort acolo...parerea mea[:D]

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ninha, sorry, am vrut sa spun pasta de MERE, adica merele curatate de coaja si fierte. Facusem cateva portii si le-am congelat, alea erau bestiale. Doar ca le-am terminat si am incercat cu pasta cumparata. Cred ca au niste conservanti cumpliti ca mi-a cam dat corpul peste cap... Brindu, eu nici in mujdei nu pun ulei de masline din aceleasi motive de amareala. M-am prins doar dupa ce m-am "ars" zdravan [:D]. Folosesc un ulei neutru, de rapita sau de floarea soarelui pentru asemenea bunataturi. In prinvinta dentistului, asa e. Nu stiu cum e la voi, dar in Elvetia nu are voie sa-ti ceara mai mult de 10% din oferta initiala. Asa ca, scris frate, e cel mai sfant.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Brindu, am mai facut salata de ton asa cum zici tu, fara gris, si e foaaaarte buna, suntem fani, toata familia. Dar acum am vrut sa iasa mai multa si mai satioasa, ca n-am avut decat o cutie de ton, si sa fie si mai altfel, sa-i schimbe un pic gustul, textura... de aia ma intrebam daca nu s-o putea si asa. Azi am mancat asa: MD: o punguta de covrigei cu tarate + kefir P: doua aripioare de pui la cuptor + salata de fasole verde G: un mar si o para C: o sa fie pasta aia de avocado si conopida, dar nu stiu cu ce, poate niste ardei. Ninha, mami lu' Mirci si Matei Don't ever get used to the world around you.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ninha mie personal nu me place faina de naut la gust..mai ales daca nu e in ceva praji unde poti pune ceva esente...mi se pare ca miroase oribil...dar daca tot vrei sa-i dai textura...pune fulgi de ceva..ovazu sau ceva[alcool].sau ceva sminte...susan prajit?

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare fetele, eu am avut un wk plin de cumintenie... cu toate ca sambata am fost la job si de laoboseala as fi mancat orice( biscuiti, dulciuri) dar m-am ametit cu un mar..[:D] Mi-a facut mama ciorba de bureti pleurutos... este dementiala...mananca si copii. mi-a mai facut mancarica de ciuperci cu piept de pui si pulpe de pui cu legume( fasole verde, conopida, mazare, morcov ardei, brocoli). Am ajuns si la Lidl de unde am achizitionat vestitul kefir... am vazut ca au si ceva painica de secara dar scria ca are si lapte praf in ea( nu am luat). Le-am luat copiilor fishfingers( am apucat sa mananc si eu unul) ca restul i-au mancat ei. Meniul de azi: MD: kefir+fulgi ovaz+ cafea G; un mar P: mancare de legume cu pulpa de pui C: ciorba de legume cu ciuperci La culcare: un ceai Meniul de maine: MD: kefir+fulgi+cafea G: branza telemea C: mancarica de ciuperci G: ceai C: ciorba. Vineri va spun greutatea actuala. Liviu bine ai venit! Fetele voi ce mai cumparati din lidl monti?? ca sa-mi fac lista( data viitoare sa stiu ce caut). Va pupicvesc, fug sa iau copii de la gradi... [mamica] de STEFAN -21.01.2009 si ELENA -15.12.2010
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna! Azi am mincat: MD: cafea ,2 mere si o mandarina P: brinza cu smintina G: o salata de rosii ,castraveti ,ceapa cu cas afumat uscat ; 2 linguri salata de vinete C: somn la cuptor ,cu lamii ,vin ,usturoi si rosii Corectati-ma ,va rog,cind nu maninc pentru etapa I. Am inteles ca nu e buna cafeaua ,dar mi-e greu sa renunt. Azi n-am facut nici un fel de miscare ,pe motiv de lectii,gatit +lene. Despre ce kefir vorbiti ,de la liedl?Ce marca e? [pup] dulcetica
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...