Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cand doresti prea tarziu un copil ...


Recommended Posts

  • Administrators
M-am trezit si mi-am spus: vreau un copil... Poate ca intr-o zi, te vei privi in oglinda si vei descoperi ca ai o dorinta pe care nu ai mai avut-o ... Sa fii mama. Si totusi ... va fi prea tarziu sa ai un copil biologic ...[url="http://www.desprecopii.com/info-id-10925-nm-Cand-doresti-prea-tarziu-un-copil.htm"]Asa a descoperit intr-o zi Lisa Stansfield ....[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 1 month later...
Topicul e interesant, intr-adevar, insa articolul... ba nu vreau copii, ba vreau, ba am cariera, ba nu-mi mai pasa de ea da vreau copil, ba imi umple viata, si e taaare bine ca arat bine. Iar concluzia "de fapt nu mi-am dorit un copil dar mama lui de ceas biologic, fu mai tare ca mine si uite la ce m-a supus... la 3 fiv-uri..." nu imi place deloc [:I]. In schimb Lisa ca artist mi-a placut mereu [:)] Un mare dr care stie ce vorbeste mi-a spus ca dupa parerea dumnealui la 40 de ani incepe sa fie "din ce in ce mai tarziu" pt in copil biologic. Bineinteles asta nu inseamna ca nu se poate. ____________________________________________ Where there is a will there is a way. Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Si mie mi se pare ca nu era deloc foarte hotarata d-na sau d-soara Stansfeld sa aiba un copil.

Eu cred ca, atat timp cat o femeie e apta biologic sa procreeze sau este apta medical pentru procreere asistata, si isi doreste cu adevarat, nu exista "prea tarziu", in limitele rezonabilului bineinteles, pe care l-as situa pe la 49 de ani. Vorbesc din propria experienta (copil sanatos, nascut la 42, dorit de f. mult timp si conceput natural) si a catorva prietene si cunostinte ( de ex., ea medic, copil facut la 48).

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

sunt  multe alte lucruri la care ar trebui sa ne gandim atunci cand vrem un bebe la o varsta inainta. Nu zic ca nu se poate mai tarziu dar e o mare diferenta sa ai un copil la 20 de ani si alta e la 40 .......motivele.....nu le expun....dar......conteaza. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cum e sa ai la 20 copil si cum e sa ai la 40? Tot aud ca conteaza....de ce? Experienta traita de mine si de alte mamici....la 20 ai corpul tanar dar mintea necoapta, la 40 ai corpul tanar, nu ca la 20 dar e inca tanar si mintea copta. Eu l-am facut la 35, atunci am simtit eu ca e ok pt mine, m-am simtit in stare sa am un copil, atunci am simtit eu ca, am trait tineretea si pot fara nici un moment de gandire sa imi dedic timpul lui.

Mentalitatea asta, la 40 esti batrana, e prezenta doar in Romania.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...