Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (183)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

puisoaro deci clar eu sunt pe gusturi cu cretulina ta...ca de la laptele ala de cocos e sosul ala dulce [:D][:D]..thailandezul meu foloseste mult laptele de cocos la mancare...face si supa cu lapte de cocos[help][help]..cred ca de asta ii si place supa crema (si cred ca si la asta am facut o greseala ca nu am lasat putina apa si a iesit pe ..cremoasa:)) ) voi ce mai mancati? azi trebuie sa-mi aprovizionez frigiderul iara..ma gandeam in vichend sa fac ardei umpluti cu carne de curcan+vita si quinoa in rest...maine plec iar pe coclauri si probabil o sa mananc la cantina facultatii de acolo (care nu ofera multe optiuni si in nici un caz nu sunt monti)[q][q]

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

tocmai il ascult pe doctorul Andrei Lascau ..... vorbind tocmai de untul de cocos ... cica e mai bun decat uleiul de masline [:D] brandusik eu am pofta sa-mi fac oua umplute ... mi-a ramas niste ficat fiert de la drob si musai sa-l valorific ... deci azi o sa fac oua umplute pentru maine si pe diseara cred ca mananc ceva carnita de pui fiarta cu ceapa rosie [pofta] ... o sa scriu meniul de azi maine dimineata [alcool] andanii [flo][hia][hia] 2007...2012 de la 95 la 64 kg :):)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

big boy ce inseamna friptura ????? in cuptor, pe cuptor, in apa, in ulei, fara nimic ? [:-@][:-@] [:I] am sa te rog insa ceva si sper sa nu te superi .... pentru ca sa putem urmari cel mai bine meniul tau ar fi bine sa-l scrii asa cum il scriem si noi pe o zi intreaga complet ... sa nu incepem sa cautam in urma posturile ca sa punem cap coada un meniu coplet de-al tau [asia] andanii [flo][hia][hia] 2007...2012 de la 95 la 64 kg :):)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cge da acu ce mai mananci? ca tot veni vb [:D] liviu ai prins idee lu andani :)) desi completarea e utila...mai util e sa pui meniul...[barfa]daca tot ai intrat in hora montignacelor te-i pricopsit cu vreo zece femei pe capu tau[:D] apropo de friptura la cuptor, andani avea o metoda cu puiul pus pe gratarul de la cuptor si dedesubt o tava cu apa..si asa nici nu se usuca si iese mai frageda de la abur..dar totusi isi scurge uleiul[asia]

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ceau,frumoaselor/-osilor! Scriu pe fuga. am citit tot, dar n-am timp de scris. 1. vacanta noastra: vrem sa fie la vara, fara copii, activitate lejera (eu sunt fan drumetii si catarat pe munti, sotul e fan leneveala, deci... ceva pe la mijloc) Puisorule, nici mie nu-mi place sa stau mult intr-un loc, de aia as vrea sa fie un loc de unde ne-am mai putea repezi si in alta parte. Pana la urma cred ca o sa alegem Retezat. 2. scoicile, ca intreba cineva, le fac la foc rapid in tigaie, intr-o lingura de unt sau ulei, in care am aruncat inainte 2 catei de usturoi si un cm cub de ghimbir ras, ardei taiat cuburi mari, zucchini taiat fasii subtiri (cu curatatorul de cartofi), sare, piper, curcuma. atat. se fac in 10 min max. 3. humusul ptr mine e ok chiar si cu grasime, daca nu-l mananc cu paine, ci pe felii de legume. mai ales daca il fac in casa, cu f putina grasime. la fel si cu avocado. Va pup ca sunt pe fuga rau de tot[pup][pup][pup] Ninha, mami lu' Mirci si Matei Don't ever get used to the world around you.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

seara buna! am scapat usor la dentist azi,mi-a facut doar control, insa de saptamana viitoare urmeaza jalea. oricum, m-a asigurat dr ca tot ce imi va face, va fi cu anestezie [alcool], eu fiind terminata de frica azi :)). noroc ca o aveam pe alexuta mea cu mine si ma tinea de mana. ea este o curajoasa! mi-a luat o piatra de pe inima, caci imi aparuse o umflatura pe cerul gurii, cam la 1 cm de gingie, care aparea si disparea...nu va zic ce scenarii mi-am facut citind pe net [q]. dr a zis ca probabil este o inflamatie din cauza maselei (cam indepartata, dar prin zona) si vedem dupa radiografie daca se rezolva in timpul lucrarii sau ajungem la chirurgie....afirmatia asta mi-a dat alta bataie de cap. in rest...niste mici dezastre, va fi si o extractie de masea de minte, o imbracare de masea, vai de viata mea ce urmeaza! reteta bunaciunii, "Lava cake" pe nume este: 4 oua, 3 linguri de zahar/fructoza (eu am pus doar 2, dar voi pune numai 1, ca iese cam dulce), 3 linguri de faina (eu am folosit faina de naut, ca sa iasa monti). se mixeaza bine chestiile astea. apoi 4 ciocolate 74% cacao (400 gr in total, voi pune numai 300 data viitoare), 200 gr unt (un pachet, din care se pastreaza cam 1/5 ca sa se unga formele). untul si ciocolata se pun la topit, la bain marie. cuptorul se preincalzeste la 180 grade, cam 10-15 minute (adica, la cuptoarele clasice, de la maxim se da cam 1/4 spre incet). cand s-au topit ciocolata si untul, se adauga incettttttt, incet, amestecand continuu cu mixerul in amestecul facut inainte din ou, faina, zahar/fructoza. se toarna in forme de briosa sau in canute de cafea de portelan mai gros,care au fost unse cu unt inainte. se pun la cuptor cam 7-8 minute, NU MAI MULT!!!! pana se crapa putin pe margine. Este esential timpul de coacere, altfel se intareste ciocolata la interior si ies negrese . Dupa ce se scot din cuptor si se racesc putin se mananca cu pofta maxima.Cand se racesc de tot se intareste "lava" la interior, insa se inmoaie iar daca le pui putin la microunde. Oricum sunt delicioase si "curgatoare" si negrese. mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bonjovi] Teodor Mihai (10.04.2008)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...