Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gãtim azi * Cap. 92*


Recommended Posts

Azi la pranz :

risotto alla Milanese (orez cu vin si sofran)

hamburgeri cu cartofi pai

 

acum fac pe diseara o ciorba de perisoare si SARATELE!!!!

Saratelele mi-au iesit super fain , le-am facut cu feta,margarina si unsoare, oua,faina,praf de copt si deasupra unse cu ou si cascaval razuit.Copii au mancat deja muuulte.

E prima data ca le fac asa ca sunt multumita.

Am rugat o prietena din tara sa-mi ia o forma de covigel sa mi-o trimita,asa ca pe Craciun fac covrigei [pk]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,6k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Risotto alla milanese:

Necesita:

orez cca 300 gr

1/2 ceapa sau una mai mica

supa vegetale (apa cu cub vegetal dizolvat) cat necesita.

1 pahar vin alb

sofran (zafferano) - 1 pliculetz

parmezan razuit

unt,ulei masline putin

 

Ceapa taiata marunt se caleste cu putin unt si ulei de masline.Cand ceapa e transparenta se adauga orezul spalat si scurs bine.Se caleste putin si apoi se adauga vinul si se amesteca pana se evapora complet.Se adauga putin cate putin supa si se amesteca incontinuu ,in ultimul polonic de supa se dizolva sofranul care ii v-a da o culoare galbena orezului.Cand orezul e aproape gata(nu trebuie absolut  sa fie foarte fiert)se stinge focul si se adauga unt cat o nuca, se amesteca si se adauga o mana de parmezan.Trebuie sa fie o compozitie cremoasa,nu teapana.Se serveste imediat ,altfel se intepeneste si devine cleios.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Risotto alla milanese:

Necesita:

orez cca 300 gr

1/2 ceapa sau una mai mica

supa vegetale (apa cu cub vegetal dizolvat) cat necesita.

1 pahar vin alb

sofran (zafferano) - 1 pliculetz

parmezan razuit

unt,ulei masline putin

 

Ceapa taiata marunt se caleste cu putin unt si ulei de masline.Cand ceapa e transparenta se adauga orezul spalat si scurs bine.Se caleste putin si apoi se adauga vinul si se amesteca pana se evapora complet.Se adauga putin cate putin supa si se amesteca incontinuu ,in ultimul polonic de supa se dizolva sofranul care ii v-a da o culoare galbena orezului.Cand orezul e aproape gata(nu trebuie absolut  sa fie foarte fiert)se stinge focul si se adauga unt cat o nuca, se amesteca si se adauga o mana de parmezan.Trebuie sa fie o compozitie cremoasa,nu teapana.Se serveste imediat ,altfel se intepeneste si devine cleios.

Eu pun si gorgonzola.........o sa incerc si asa fara. [flo2]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...