dianama Postat Octombrie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2014 Ab te rog ..da' te rog rețetă de piure. (Flori) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Octombrie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2014 Ab te rog..da' te rog rețetă de piure. (Flori)"Reteta" mea e foarte simpla. [:-)))] Cumpar piure de castane - cel din poza, adaug zahar si vanilie (la mine e neindulcit), fac frisca tot cu vanilie si amestec. Eu piure de castane de la cap la coada nu am facut. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ab5174 Postat Octombrie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2014 Dar uite o reteta de la Nigella. http://www.nigella.com/recipes/view/home-made-sweet-chestnut-puree-2674 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Octombrie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2014 Hmmm. ..Mulțumesc Ab , interesant.și da fără zahar... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat Octombrie 28, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 28, 2014 Arata bine ab, n-am mancat niciodata castane, ce gust au?Azi fasole verde cu carne de curcan si niste paine de casa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Octombrie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2014 ficatei cu piuremuschi de porc la tigaie de teflon Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Octombrie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 29, 2014 Noi, acu 100 de ani, am facut pireu de castane in casa. Am fiert castenele in oala sub presiune, in apa, fara sare fara nimic, le am decojit si le am dat prin masina de tocat carne, la vremea aia nu era blender :-) A iesit o pasta in care am pus zahar, apoi am pus frisca.Cel mai ok e sa cumperi gata facut.Costa 5 lei si arata ca in imagine: Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Noiembrie 1, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2014 Buna!Azi :supa cu galusteficatei ,muschi de porc la tigaie de teflon cu piure/conopida fiartaseara-somon cu lamiie si usturoi,aceeasi garnitura Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Noiembrie 1, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 1, 2014 Pui la cuptor cu roșii cheryy și vin. Gogonele. Conopida pane, ciuperci cu smântână. Dulce lipsește pt azi. ...fructe cred (rânjet) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Noiembrie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Noiembrie 2, 2014 Am primit multe pulpe de pui de la o ferma de aici, amic cu barbatimiu(deci sunt galbene grase)sunt multe ...ciorbe și cuptor am făcut ..ce as mai putea face cu pulpe .cred ca am vreo 20 de kg.Am congelat pachetele câte 3 pulpe dar chiar nu știu ce sa mai fac cu ele ...idei please? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.