Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gãtim azi * Cap. 92*


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1,6k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Cu dedicatie pentru Mina [:)] :

 

Blanquette de veau (aux champignons):

Ingrediente:

Carne de vitel frageda (eu o cumpar direct taiata in cubulete)

(cam 1 kg)

Putin unt (30-50g)

4 cepe medii

1 pahar de supa de carne/legume

1 pahar de vin alb

250-300g ciuperci albe sau maro (champignons)

1-2 lingurita/e de boia de ardei dulce

1 cutie de smantana (circa 250g)

verdeturi: eu pun de obicei o legatura de patrunjel

si eventual ceva maioran, dragon

sare, piper dupa gust

eventual cativa catei de usturoi

 

Carnea taiata cubulete se caleste impreuna cu ceapa taiata marunt intr-o cratita, in care am pus unt in prealabil Boiaua, supa, vinul alb si verdeturile se adauga pe rand. Se lasa sa fiarba cateva minute. Se adauga ciupercile (eu ciupercile le calesc in alta tigaie inainte sa le adaug, adaug si cativa catei de usturoi). Amestecul acesta se acopera si se lasa la foc mic pentru aproximativ 1 ora si jumatate. Eu fac totul direct in oala cu presiune si, in cazul asta, nu imi ia mai mult de 40 de minute.

 

Dupa ce carnea a fiert, se adauga smantana si patrunjelul proaspat (eventual restul de verdeturi). Daca mi se pare ca sosul e prea subtire, adaug putin amidon alimentar.

 

Pofta buna!

 

Se poate manca cu cartofi natur, paste sau orez. Eventual cu o salata alaturi.

 

Acuma vreau si eu reteta de quesadillas [:D]  ca inca nu am facut, doar vazut in meniul restaurantului mexican din oras.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cum ai facut tortul sandwich, Genziana?

Pare tare apetisant.

 

 

 

este un sandwich ceva mai maricel.

 

Eu l-am facut cu paine alba, fara margini, un strat de maioneza & ton si doua straturi de branza Philadelphia & sunca de praga.

 

L-am decorat cu trandafiri comestibili, germolii de usturoi si patrunjel cret.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cum ai facut tortul sandwich, Genziana?

Pare tare apetisant.

 

 

 

este un sandwich ceva mai maricel.

 

Eu l-am facut cu paine alba, fara margini, un strat de maioneza & ton si doua straturi de branza Philadelphia & sunca de praga.

 

L-am decorat cu trandafiri comestibili, germolii de usturoi si patrunjel cret.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...