Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gãtim azi * Cap. 92*


Recommended Posts

Dulcetica, merci! Chiar asa sofisticate nu mi se par retetele ce le fac, doar interesante [:)] si gustoase. Din pacate, n-am facut poze pana acum pentru ca nu m-a preocupat asta. O sa fac cu prima ocazie cand fac ceva mai deosebit.

 

Acum ,cu burtica asta dubla, gatesc pe reprize daca ma apuc de ceva mai elaborat...La sarmale am avut nevoie de doua ore de pauza de somn [clo]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,6k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

La mine greu cu gatitul, dar ieri am avut sesiune de cooking serioasa, numai cu premiere

supa-crema de gulii

mancare de bame

pachetele de primavara

tarta cu fructe - jumatate cu prune, jumatate cu caise

Am vrut sa mai fac si banzica raw din caju, dar cat a stat la "fermentat" conform neii retete pe care am vrut sa o incerc s-a imputit si am aruncat tot, a ramas doar laptele.

 

Saptamana trecuta: supa-crema de morcovi picanta, cotlet de porc cu capere, hummus, tarta cu visine si supa de visine.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi am sa fac pizza cu copii , lor le place sa participe la praparat  [:)]

Imi sta gandul la un bogracs da' pentru ala mai trebuie sa astept 1 luna pana merg in tara...aici nu gasesc pastranac,gulii,patrunjel radacini si n-am nici ceaun  [pofticios]  [pofticios]  [pofticios] imi ploua-n gura de pofta 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Io-s din Ardeal(bogracsul e unguresc) , la noi se face afara ,in ceaun un fel de supa groasa din multe zarzavaturi, cu crema de ardei si carne de porc si vita si cu galuscutze rupte.

Se fierbe cca 4-5 ore da' merita ca e buuuuuuuuun de tot.

Acum 3 ani am fost in Ungaria ca sa-mi cumpar ceaun de fonta, da' am vazut ca se gaseste si in Romania :) 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...