J G Postat Martie 18, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2013 Osna, am facut in seara asta mamaliga cu branza si oua la cuptor, foarte bun, multumesc pentru reteta! In plus, o salata de fasole fiarta cu ton si ceapa. J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Martie 18, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2013 sa va fie de bine! de dressing ai folosit la salata de fasole cu ton? [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/"]va invit in bucataria mea[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Martie 18, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2013 Iti zic toata reteta, poate mai intereseaza pe cineva: 2 cutii fasole alba fiarta o conserva de ton o ceapa rosie taiata julienne si tinuta macar un sfert de ora in otet de vin cu sare dressing din otet balsamic, ulei de masline, sos sweet chilli, sare si piper. Si stii ce cred ca ar mai merge? Niste firimituri de jumari, am luat din Germania ultima data cand am fost, puneam o lingurita peste salata... dar nu mai am :( insa cred ca ar fi crocante, asa. Daca incerci, sa-mi zici cum iese. J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Martie 18, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 18, 2013 suna bine.cred ca firimiturile erau de ceapa.ca jumari nici vorba pe aici [:D],imi aduce mama din romania. [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/"]va invit in bucataria mea[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyce Postat Martie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2013 Astazi am papat sarmalute cu varza murata si afumatura, cu smantana pe deasupra.[pofta][pofta] Osna, merci mult pt reteta ta de mamaliga cu oua si branza! Sigur o incerc si eu saptamana asta. JG, si salata ta merita incercata, mai ales ca pare asa rapida. Daniela Veuger [gravired] 13+ si Alma Bianca 21 octombrie 2004 [URL="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451"]Povestea Almei[/URL] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Martie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2013 Citat:citat din mesajul lui osna suna bine.cred ca firimiturile erau de ceapa.ca jumari nici vorba pe aici [:D],imi aduce mama din romania. [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/"]va invit in bucataria mea[/url] Ai dreptate, la ce m-am gandit? De ceapa, bineinteles... ce bune sunt! J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Martie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2013 Ciorba cu perisoare de pui [url="http://www.prin-casa.ro/?p=2848"]Crochete de vinete[/url] Diseara, friptura la tava cu legume J si Carla (05.02.2006) [url="http://www.prin-casa.ro/"]Culinare[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ela_04 Postat Martie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2013 Friptura de porc la cuptor cu cartofi..am pus si niste carnati pe acolo ca tot erau [:)] ciorba de vita...sper ca nu e cal [:D] chiftele pt dimineata si o salata orientala. (vreau de boeuf dar imie lene sa o fac) dulce de la magazin Mami de: baietel [copil] & fetita [bb] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osna Postat Martie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2013 -noi azi tot ciorba cu perisoare,dar de curcan -briose cu mar [url="http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/"]va invit in bucataria mea[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger00 Postat Martie 19, 2013 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2013 Aseara am facut : supa de pastai ravioli cu carne feliute de parizer cu mozzarella cu salata de rosii si ridichi. Pe diseara : fenicul gratinat cu beschamella si parmezan penette inca nu stiu cu ce[:I] [paste] Da' de Paste nimeni nu se pregateste? Pastele catolic e pe 31 martie pe care noi il tinem.Nu ar strica niscavai retete buuuune. Am nevoi de retea de pasca reusita garantat[:D].Eu n-am facut niciodata din aia cu branza numai simpla. Mamica de gemenasi smecherasi [bonjovi][bonjovi] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.