Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce gãtim azi * Cap. 92*


Recommended Posts

  • Răspunsuri 1,6k
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Eu ciorba radauteana o numesc ciorba à la grec:

Trebuie :spate,aripi de pui,piept de pui taiat bucatele ,pun la fiert ,adaug morcov si patrunjel razuit sau bucatzele,sare,piper sau delikat.Eu mai pun si o mana de orez.

Cand e fiarta carnea , un galbenus il frec cu smantana si o lingura de faina si adauga supa in bol pana se incalzeste maclavaisul apoi torn in supa.las sa dea un clocot si dupa ce sting adaug patrunjel tocat.Cand il servesc eu pun otet sau suc de lamaie.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...