Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cum se face couscous


Recommended Posts

  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

pai de-aia te-am intrebat! :) ca io una imi pun la serviciu si alta pe masa-n farfurie :) se pare ca avem aceeasi problema si cred ca nu suntem singurele. iti spun planu' meu de bataie: al meu prefera carnea tocata si de pui - ardei umpluti (mie cu couscous, majestatii sale ardei umpluti cu carne in sos de rosii) ... grasi :) - lasagne (mie cu spanac, lui cu carne) - ciorba de perisoare mie, lui chiftele cu pireu si sos de ciuperci - legume radacinoase (morcovi, pastarnac, telina si altele la care nu le stiu numele) cu haloumi, lui si piept de pui - salata de linte cu biff si variatiuni pe aceeasi tema :)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu prajesc cous-cous-ul in ulei pana se rumeneste (altfel nu-mi place).apoi adaug supa de carne si-l las sa se fiarba.Separat fac carne de pui sau porc sau vitel in sos de rosii,ceapa,ardei(ca un fel de tocanitza)si condimente si cand e gata torn din sos peste cous -cous ca e mai bun [pofta]. Mancam de rupem [pk]si avand in vedere ca e la subiect chiar pe diseara am sa fac . Am si couscous-iera dar nu fac reteta originala ca nu ma atrage...noua ne place asa cum am scris mai sus. Mamica de gemenasi smecherasi [bonjovi][bonjovi]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

osna,am la cuptor retzeta ta de cous-cous![pk][pk] Revin cu impresii ca amestecul ala de vinata,zuchinni ,rosie si usturoi...m-a ametzit complet.[pofta]Doar cous-cous-ul mi-a iesit cam sarat de la amestecul cu supa,sper sa se amestece cu legumele si iaurtul nesarat. Va rog sa observatzi ca iau retzetele in ordine. Imi"dadea ghiont"retzeta Adelei cu schrimps[pofta],insa magazinul de unde ma aprovizionez e prea departe si la mine sunt prea scumpi.Deci urmatoarea va fi retzeta Adelei. Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dana, eu tot nu-s lamurita ce cous-cous vrei tu. [flo] Vrei retete de preparat granulele de cous-cous ? Sau vrei retete de "cous-cous = mincarea de vineri (sarbatoare)" ? Am o reteta foarte faina de ultima varianta, insa iti trebuie un vas de fiert special (cu etaj [:)]) si timp de frecat granulele de cous-cous (in 2 rinduri un unt si apa) si de pus legumele si carnea la fiert pe rind. Mik.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La musulmani vinerea e sarbatoare si asa cum facem noi sarmale (adica la mine in familie) la ei se face mincarea de cous-cous care se compune din : - granulele fierte pe aburul de la etajul de jos - carnea (de miel, pui, vita) fiarta domol cu legume puse pe rind - legumele (naut, o varietate de napi, morcovi, dovlecei) citeodata varza si bostan - zeama de la carne (o supa concentrata) servita ca sos - un sos picant facut din zeama de carne si pasta de ardei iuti (Harissa) Pe aseaza toate pe platouri si in castroane mari si fiecare se serveste. Mik.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...