Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pro sau contra sterilet


Recommended Posts

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Marina are dreptate trebuie sa discuti intai cu medicul tau ginecolog si apoi sa hotarasti. Ce pot spune din punctul meu de vedere este ca sunt la al doilea Mirena si in 6 ani de utilizare nu am avut nici o problema lucru confirmat si de analizele efectuate dupa extragerea primului.Totusi trebuie sa-ti spun ca din 6 in 6 luni am fost la control ceea ce a presupus eco intravaginala si papanicolau,asa e recomandat si nu mi s-a parut intelept sa fac altfel. Pentru mine s-a dovedit varianta cea mai buna insa cunosc si persoane care nu l-au suportat. Andra ,mamica de 3+1 [url="http://community.webshots.com/user/ralualexandrei100"] album no1[/url][url="http://community.webshots.com/user/andraaa"] albumul no2[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932&whichpage=1"]
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

o sa fac mai intai testul papanicolau, apoi sa merg la ginecolog sa vad de care imi recomanda. de fapt hormonal in nici un caz, pentru ca eu sunt o migrenoasa, de aceea am renuntat la anticonceptionale, imi provocau mai multe migrene. nu stiu exact tipurile de sterilet,o sa vad ca imi recomanda ginecologul. sper sa fac parte din acea categorie a carui oragnism il va accepta fara probleme. ink o intrebare: mi-e teama ca va diminua libidoul. are vreo legatura? si asa e cam lesinat daca pierd si putinul care il am renunt de tot la viata sexuala[:D]. are vreo legatura steriletul cu asta?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Libidoul nu cred ca se mareste sau micsoreaza in functie de sterilet ,insa eu ma simt destresata de cand il am asa ca la mine e in crestere ca sa zic asa[:D],timp si forta sa fie [:D] . Andra ,mamica de 3+1 [url="http://community.webshots.com/user/ralualexandrei100"] album no1[/url][url="http://community.webshots.com/user/andraaa"] albumul no2[/url] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932&whichpage=1"]
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut Mirena timp de 16 luni. Am fost la control la fiecare 6 luni insa m-am simtit tare rau in perioada de acomodare. Pana la urma a trebuit sa il scot pentru ca mi-au aparut niste tumori la ficat care se dezvolta pe baza actiunii hormonilor. Acum am un sterilet "normal" Copper T. Ma duc in continuare la control la fiecare 6 luni insa nu am avut nici un fel de probleme. Menstruatia e ceva mai abundenta decat inainte insa nu exagerat. Ciclul vine la fel de regulat ca si inainte - deci numai argumente pro. Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si eu sunt pro-sterilet, am un copper t de un an si 3 luni,nu am avut nici o problema, decat niste dureri confuze in primele 3 zile dupa montare. __________________________ Iubeste animalele: Dumnezeu le-a dat gandire rudimentara si bucurie netulburata. Nu le deranja bucuria, nu le hartui, nu le priva de fericirea lor, nu lucra împotriva intentiei lui Dumnezeu. Omule, nu te mandri cu superioritatea fata de animale; ele nu au pacat, dar tu, cu mareti ta, pangaresti pamantul prin existenta ta si iti lasi urmele prostiei dupa tine - aceasta, e adevarata pentru aproape fiecare dintre noi!"(Fyodor Dostoievski)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui carolinah
Contra! E o metoda abortiva, nu preventiva! Caro
si care ar fi cele preventive? __________________________ Iubeste animalele: Dumnezeu le-a dat gandire rudimentara si bucurie netulburata. Nu le deranja bucuria, nu le hartui, nu le priva de fericirea lor, nu lucra împotriva intentiei lui Dumnezeu. Omule, nu te mandri cu superioritatea fata de animale; ele nu au pacat, dar tu, cu mareti ta, pangaresti pamantul prin existenta ta si iti lasi urmele prostiei dupa tine - aceasta, e adevarata pentru aproape fiecare dintre noi!"(Fyodor Dostoievski)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...