Miriluta Postat Martie 27, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 27, 2014 Eu sunt in pana de idei. De cand a inceput postul am amncat aproape numai paste in toate felurile si cartofi....bleah! Azi am mancat asa: MD: o chifla cu margarina si gem de caisepranz: cous-cous cu ardei gras, castravete, lamaie si ulei de maslinecina: piure de spanac cu ceapa verde, cartofi fierigustare: cateva alune maine cred ca o fasole pt cina si la pranz manac restul de piure de spanac cu paste integrale. Ma ingrozesc ca imi e foame tot timpul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulcetica Postat Martie 28, 2014 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2014 Salut! MD-wassa cu zacusca G-2 mere mici P-restaurant,o salata de varza ,o salata rosii +castraveti +ceapa,+ardei+salata verde si legume la gratar(3 felii dovlecel ,2 felii ardei,5 ciuperci) G-3 wassa cu zacusca C-un kiwi ,un grapefruit Oare pot sa fac snitelul alka de soia la gratar? Miine ma duc la un gratar si as incerca,ca altfel ,fara alternativa ,mi-o fi pofta. Miine fac si un pilaf cu urzici si ciuperci. Va pup si va doresc weekend placut! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiul11 Postat Martie 29, 2014 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2014 Pai pe gratar poti face: cartofi coptii, vinete, dovlegei, ciuperci. Soia eu am mai facut-o la cuptor pe post de friptura un pic marinate, condimentate si cu usturoi in tava de jena, cred ca la fel merge si pe gratar. astazi dimi: paine cu zacusca si chiftele de soia pranz: ciorba de legume si cuperci cu ceapa seara: vinete cu rosii maine am in plan spanac cu cartofi prajiti Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiul11 Postat Aprilie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2014 dimi: salata de fructepranz: spaghete cu sos de rosiicina: cozonac Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anca_27 Postat Aprilie 2, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 2, 2014 (editat) Vreti o reteta de dulce de post? Va ia 10 minute pregatitul si 40 de min coptul. Am mancat ieri si a fost dementiala, azi-noapte tot la prajituri am visat.Aveti nevoie de 1 kg juma mere250 margarina vegetala1 cana gris1 cana faina1 zahar1 praf de coptscortisoararomalune sau nuca macinata.Se amesteca merele razuite (cu tot cu coaja) cu scortisoara si romul (romul nu e obligatoriu).Intr-un alt bol se amesteca grisul, faina, zaharul si praful de copt.Apoi se ia o treime din margarina si se imprasite maruntita pe fundul tavii (sau pe hartia de copt daca folositi),se adauga jumatate din maglavaisul de gris-faina-zahar-praf de copt,apoi jumatate din cantitatea de mere,cealalta jumatate din maglavais in urmatorul strat,iar o treime din margarina,restul de meresi margarina-n varf.Si-n varful varfului nuci sau alune maruntite, daca sunt. Daca nu, fara.Se da cam 40-45 la cuptor normal pe gaz, sau cam la 180 grade in cel electric.Iese o chestie dementiala. Si de post. 23+ la noi in culcus Editat de Aprilie 2, 2014 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deya Postat Aprilie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2014 Astazi am mancat o salata de fructe , la pranz mananc putini cartofi (sunt in proces de slabire :)) si deseara vreau sa prajesc inele de calamar ( nu stiu daca se scrie cu c sau k ) [batcap] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puiul11 Postat Aprilie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 4, 2014 tocanita de cartofi cu salata verdegaluste cu prunepentru seara niste vinete Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.