Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

spray pt stralucirea parului


Oaspete bb_yasmi

Recommended Posts

Oaspete bb_yasmi
Mi-a atras atentia un produs de la Klorane, spray pt stralucirea parului cu citrus. L-ati incercat?? ce alte marci de acest gen ati incercat si cum vi s a parut??? __________________________________________________ mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am incercat mai multe produse pentru stralucirea si netezirea parului, dar efectul nu a fost pe masura asteptarilor mele. Am parul uscat cu fire rebele. [starwars] In schimb, atunci cand podoaba capilara isi pierde stralucirea, aplic un maglavais din: ulei de masline, galbenus de ou, miere de albine, vitamina A si ulei de ricin. Aplic aceasta masca de la radacina spre varfuri si o las 1 - 2 ore,(acopar parul cu folie de plastic) depinde cat am chef sa stau. Parul isi recapata stralucirea si devine mult mai "ascultator". "Natura ne aseamana, educatia ne deosebeste."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete bb_yasmi
multumesc. ca si "maglavaiz" [:D] folosesc regulat: unt de shea combinat cu ce am prin casa la momentul respectiv: ulei de masline pur [:D] , miere , lamaie.... __________________________________________________ mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am folosit un serum de la gale hayman-beverly hills si isi facea foarte bine treaba.[pk] avea dublu rol,descurcare si stralucire(spotlights sleek&shine detangler) si mi-a placut enorm. acum as dori sa ma orientez catre un alt produs(nu sunt prea fidela[:I]),astept,ca si tine,sugestii...din cel vechi mai am un stop,il pastrez pentru vreo ocazie[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete bb_yasmi
Giulia, aceasta aeste gama: http://ioanadumitrache.wordpress.com/2012/10/01/dupa-ce-ma-ghidez-cand-imi-aleg-produsele-de-ingrijire/. ?? Se gasesc la sensiblu?? Asa frumoasa descrie ai facut ca ma tenteaza si pe mine.... __________________________________________________ mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

bb Yasmi, incearca mythic oil. Maxim 2 picaturi frecate in palme si apoi aplicat pe par. Evita radacina. O sa iti aranjeze uimitor firele rebele si da parului stralucire (inclusiv parului blod, care stim ca e mai pretentios) Nu am incercat produsul Klorane, dar daca e cu citrus cred ca functioneaza. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete bb_yasmi
caro, am incercat si uleiul de argan, unt de shea, unt de cacao...la mine nu functioneaza, inafara de faptul ca imi ingrasa parul ..[bang] in schimb le folosesc cu succes in mastile de par. lady, eu nu am nevoie pt aranjarea firelor rebele ci strict pt luciu. din denumire imi dau seama ca este si acesta un ulei , nu?? momentan caut produsul biosilk sa il incerc. are deja 2 review-uri bune la acest subiect [pk] deci mai foloseste cineva biosilk>??? __________________________________________________ mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...