Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Caut o anumita pila pentru unghii


Recommended Posts

Sambata, in mall-ul din Baneasa, m-a abordat o tinerica de la un stand cu produse pentru ingrijirea corporala; standul e undeva in zona fantanii arteziene. Pe scurt - m-a intrebat daca am unghiile naturale, i-am spus da, m-a rugat sa o las sa-mi arate un produs nemaipomenit. A folosit o "pila" sa zicem, mi-a pilit suprafata unghiei, apoi dintr-o miscare, efectuata cu alta fata a pilei (era ca un paralelipiped) mi-a tras un luciu extraordinar pe unghie. zici ca era lacuita, nu alta. ca sa-mi demonstreze ca nu este nici-o smecherie sau truc, mi-a sters unghia cu acetona, luciul a ramas intact (de fapt si acum este, dupa ce duminica am tras o curatenie generala in casa, cu frecat obiecte sanitare, samd). apoi, m-a intrebat daca imi tai cuticulele, i-am spus ca nu (le imping inapoi cu coltul unui prosop aspru), mi-a dat cu un ulei care - spunea ea - face cuticulele sa se retraga, practic poti sa ai o manichiura impecabila in doar cateva minute. uleiul chiar a functionat, adica micile mele cuticule s-au facut de-a dreptul invizibile. eh, si dupa demonstratie, mi-a prezentat setul care contine pila-minune, o pila normala pentru rotunjirea unghiilor, uleiul care topeste cuticula si o crema pentru maini - toate la mirificul pret de 115 lei. cam scump. acu' vin si va intreb : gasesc undeva sa cumpar pila-minune si uleiul-distrugator-de-cuticule ? ati auzit de ele, ati vazut pe undeva ? nu ma intrebati ce marca erau produsele, ca n-am retinut, ma batea fii-mea la cap ca vrea si ea sa-i faca unghiile, deci n-am fost atenta, ma si grabeam sa plec spre casa. stiu ca o pila similara aparea acum hat-hat 100 de ani pe la primele emisiuni de teleshopping de la noi... multumesc anticipat pentru orice ajutor ! [flo][pup] Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • Administrators
Corina, si eu am patit chestia asta cu pila aia. (tot in mall am desciperit-o - mi-au aratat fetele alea, dar mi s=a parut scumpa) Vezi ca in Olanda cel putin - pilele astea se vand si cu 50 de centi. Este genul ala de pila care are 4 fetze. O sa ma uit sa vad unde se gaseste in Romania si iti spun.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa adaug cateva detalii : pila-minune era de culoare alba, are forma unui paralelipiped (sau imaginati-va 5-6 cuburi de zahar alb puse unul peste altul, pe suprafata patrata) fatuca spunea ca pila are garantie 2 ani. o fi asa, n-am de unde sa stiu, dar buna treaba faci cu ea. am avut si eu o pila cu 4 zone, de la avon. partea care dadea luciu s-a cojit, si tin minte ca munceam destul pentru a obtine acel luciu de lac - in comparatie cu pila-minune, care dintr-o singura miscare mi-a facut unghia oglinda. e drept, nici nu bantui prin magazine de cosmetice, nu am cand, deci nu sunt la curent cu produsele care se mai gasesc acum. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit pe net ceea ce se cheama Nail Art Sanding Block. Cred ca asta, ca si explica ce faci cu toate fatetele. Pe site-ul aliexpress costa 8,42 dolari / 10 bucati. [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/7842/nailartsandingblock.jpg[/IMG] Nu inteleg de ce nu se vede poza, inainte de a o posta am dat Vizualizare si a mers perfect...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

http://www.ecrater.com/p/17037096/seacret-dead-sea-minerals-manicure asta e? am avut o si eu primita cadou de la cumnata mea ea era in extaz eu nu prea https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...