Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (186)...STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

edit la dry cookeru meu...o iesit chiar buna toata treaba..da de acu trebe sa pun carnea...cu un puf de ulei si cu putina apa si dupa vreo15 min sa adaug si legumele...dar e chiar dietetic...insa nu-mi inchipui cum cineva ar putea face cartofi prajiti fara ulei..ca e o tigaie normala[alcool]

 

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.id="size2">

id="violet">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 297
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Neata,

ieri cuminte (aseara am papat o salata verde cu o conserva de sardina si apoi am facut un humus delicios), azi cuminte... in week o sa stagnez putin... vreau sa fac chec la cana si saratele monti (desi vor fi cu tarate si faina soia, naut).

azi:

dim masa lipidica: o canuta de chefir si o felie subtire de sunca presata

pranz: urda, sunca si un ardei rosu

gustare: un litru de limonada (apa lamaie stevia)

seara: ciorbita de zarzavat, humus si ce s-o mai gasi conform

 

Pentru maine am in plan o ciorba de peste si o conopida cu cascaval la cuptor!

Caress, am observat ca taratele de psyllium leaga mai mult ca o gelatina, deci cred ca merg foarte bine la preparate fierte (galuste, papanasi) si la budinci; de asta nu ti-a iesit ok la crochetele de spanac (la astea mergea poate niste faina de naut sau tarate de grau/ovaz).

Ati facut pizza cu blat de conopida? cum este? e crocant blatul?

 

Zambeste, iubeste, iarta!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata

Brandusik, ma bucur ca ti-a placut legumele in cratita minune...

eu nu le pun in cratita direc inghetate, le fierb intaii putin in apa cu sare, apoi cind carnea e aproape facuta le amestec si pe ele in cratita

Cartofii se fac in aceasta cratita foarte bine dar cu ceva mai mult ulei si nu ies ca cei prajiti in mult ulei, ies ca cei de la cuptor...

eu azi am inceput cu branzica de vaci si un iaurt mic

la pranz mergem la mama, ca sunt libera de la job, sa vedem ce pregateste ea, o sa aleg cu grija ce maninc si probabil pentru seara voi bea doar niste lapte acru ca voi veni prea satula din vizita

 

nicol

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Neata,

 

astazi am fost una dintre femeile admirate![olala] este ziua sefei si i-am comandat un cos mare cu flori( si i l-am adus la job cu metroul-toti ma priveau!! bine am si o rochita mini ca-mi permit![pk][:D])

 

Meniul de azi:

MD: banana( din motive de deranjamente [:D]) ceai de menta

P: mancare de fasole verde( ieri nu am mancat-o)

C: orez integral+salbatic cu sos de rosii.

 

[mamica] de STEFAN -21.01.2009 id="blue"> si ELENA -15.12.2010 id="red">id="size4">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata fetelor.Eu nici nu mai scriu ce o sa am la cina, ca vesnic fac schimbari de ultim moment si mananc altceva.Aseara am facut ciulama de ciuperci, cu smantana si o lingura de psyllium.Trebuia sa pun o lingurita doar, chiar ca a iesit ca o gelatina sosul, l-am tot inmultit ca era prea gros.Am facut dintr-o cutiuta de ciuperci intregi, adica f putina.In final mai bine de jumatate din sos a fost reconditionat, a ingrosat putin o mancarica de stevie. care nu era in niciun plan,dar am primit luni o sacosa de stevie, spalata si curatata, si daca o mai lasam se strica.

Claudia_aid="red">, daca voi face pizza cu siguranta blatul il fac clasic, cu faina Monti-altfel nu e pizza, e altceva.Conopida imi placea mult cu pesmet incins in unt si telemea rasa, trebuie sa inventez ceva care sa il inlocuiasca, poate niste tarate de ovaz rasnite bine.

 

Brindusikid="red">, si mie mi se pare ca ceea ce se gateste la dry cooker e excesiv de dietetic si mai mult aburit.Oricum, ce arata in reclame nu prea seamana cu ce iese de fapt.Pana si pestele, mai bine il fac la MW decat in dry cooker...

 

Azi:MD iaurt cu tarate de ovaz

G caise deshidratate

P supa crema de ciuperci si mancarica de stevie

G 2feliute de cascaval

C o ora de step aerobicid="orange"> si cu mancarea vedem dupa.[:D]

 

 

 

...in a world filled with distrust,we must still dare to believe...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

BRINDUSIK sufleul de conopida il fac ca pe orice alt sufleu: conopida fiarta, scursa, pasata (nu foarte tare), amestecata cu oua, branza (cascaval sau/si telemea), smantana sau iaurt, condimente si la cuptor in vas yena.

 

Apropo de dry cooker, cu toate ca am fost foarte reticenta la inceput de functionalitatea ei, acum chiar o utilizez des, in special la peste (somon).

 

Meniul de azi:

- prostii

- sufleu de conopida

- crochete de peste, gulie.

 

O zi fumoasa sa aveti!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Goooooood Morniiiiiiiiing!!! [pup]

Ce mai fac frumoasele? Poftiti la [cafea][olala]

 

Brindusikid="red">, mama mea foloseste dry-cooker des, de doua ori pe zi. e f incantata de ea, si zice ca mancarea iese f buna. ma gandesc sa-mi iau si eu.

 

Meniul de ieri:

G: prune uscate (am mancat prunele si pe urma mi-am dat seama ca nu le pot combina cu mancare, asa ca am asteptat vreo 90 de min inainte de a manca)

MD: kefir cu 3 briose a la Puishorul (cu telemea, masline si rosii uscate)

P: piept de pui la gratar cu salata de varza

C: o rosie si un pic de urda

 

Uitati ce am gasit despre carnea pe gratar (mai jos, in ultimele paragrafe):

http://www.csid.ro/dieta/ce-mananc-pentru-protectia-colonului-10666081/

Mai ca-mi vine sa nu mai mananc nici din-asta.

 

Va [pup]. O zi faina[flo]

 

 

 

 

Ninha, mami lu' Mirci si Matei

 

Don't ever get used to the world around you.id="green">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Brindusikid="red">, iti dau reteta la sufleul meu de conopida, a iesit minunat!

Conopida desfacuta buchetele mici, oparita si scursa bine (sau poti sa iei congelata) se aseaza intr-un vas termorezistent.

Separat se da pe razatoarea mare telemea de vaca putin sarata, se amesteca cu oua intregi, o legatura de ceapa verde tocata marunt si o legatura de marar verde tocata marunt.

Compozitia se toarna peste conopida, se amesteca usor cu o lingura, sa fie inglobata bine conopida si distribuita uniform.

Se da la cuptor la foc mediu.

E gata cand e inchegata si usor rumenita.

Daca vrei sa fie mai comerciala, poti sa ii razi si un pic de cascaval deasupra.

 

 

Cand viata iti ofera un vis care iti intrece de departe orice asteptari, nu e de bun-simt sa jelesti atunci cand se sfarseste.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Meniul de azi:

1/2 mar + 1/2 kiwi si cafea - acasa

la servici micul dejun s-a transformat in gustare: iaurt 0.1% + fulgi de secara

P: sufleu de conopida

C: ciorbita de loboda, pui cu salata verde

 

Am ajuns la 72.00 kg!

 

Cand viata iti ofera un vis care iti intrece de departe orice asteptari, nu e de bun-simt sa jelesti atunci cand se sfarseste.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...