maria_alexia Postat Mai 25, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2013 nu mi-a iesit. prea umed aluatul, n-a putut creste, nu s-a putut coace... ati incercat reteta, v-a reusit ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dyanira Postat Mai 26, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2013 Si eu fac aluatul in casa!De cand am descoperit reteta asta de aluat cu gris numai pe asta o fac iese ff bine...fac din mai putina faina pt o tava mare de aragaz si am ajustat si celelalte cantitati :)http://www.adihadean.ro/2009/02/pizza-dupa-jamie-oliver/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianama Postat Mai 26, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2013 Si eu o fac tot cu un pic de gris...... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DidiAlex Postat Mai 26, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2013 pizza facuta in casa mi-a iesit dupa ce am fost la un italian acasa...ach so. aluatul e simplu, de paine, lasat la crescut.umplutura la alegere, n ordinea: sos de rosii, cascaval presarat si apoi salami, legume coapte/prajite, rosii rondele mozarela..cel mai important ar fi tava, mai ales pt cuptoarele non pofi cea cu gaurele, sa respire bine..si apoi cuptorul dat la maxim, si la cuptoarele electrice..tava direct pe tabla de jos, nu pe raft.iese garantat.. Valentina, Felicitari Domnita!!!! pt semnatura..super veste virtuala :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greieras Postat August 6, 2013 Raport Distribuie Postat August 6, 2013 Pentru pizza cu textura mai crocanta pe dinafara, ungeti tava cu ulei din abundenta, presarati ceva malai, si apoi puneti blatul de pizza. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mina Postat August 7, 2013 Raport Distribuie Postat August 7, 2013 Si eu fac pizza tot cu aluat de paine. Iese mai crocanta daca tii aluatul la congelator cateva zile (sau mai mult, dupa nevoie). Am descoperit asta din lene, am facut o data mai mult aluat si l-am congelat pe portii, sa am la indemana solutii rapide in caz de foame pe nepregatite :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciana21 Postat Octombrie 3, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 3, 2014 La fel procedez si eu cand fac aluat pentru pizza , il fac cu drojdie, apoi mai adaug si 2 linguri de margarina, dupa aceea o las la crescut. Noua ne place acest blat, cand fac pizza asa procedez. Am inteles ca se poate prepara si cu oua, am mancat a fost bun, dar nu am incercat niciodata sa fac asa. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Octombrie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2014 Cateva idei, preluate din lupta mea cu aluatul de pizza (care a fost o ambitie personala de-a mea) Folositi mereu faina pentru paine (550, 650) Folositi numai faina, apa, drojdie si maxim 2 linguri de ulei de maslineDaca vreti sa iasa crocanta, amestecati o mana de faina cu apa calduta si lasati o ora la temperature camerei, apoi adaugati-o in aluat. cand il preparati.intindeti aluatul in strat de jumatate de cm, apoi puneti in ordine sosul, cascavalul si celelalte ingrediente. Pueti cascavalul bucatele, cel ras va impiedica aburul sa iasa si o sa o sa aveti pizza uda.Focul la maxim, pizza trebuie sa se coaca in maxim 10 minute.Presarati gris mai degraba decat faina in tava, inainte sa puneti aluatul. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Androix Postat Octombrie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2014 fara sare? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Octombrie 4, 2014 Raport Distribuie Postat Octombrie 4, 2014 Nu, nu pun sare, dar se poate pune. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.