Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

DIETA RINA - 2


Recommended Posts

  • Răspunsuri 795
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Mai, cum sa facem sa mutam subiectul asta mai in fatza ... e pe pagina a 3 a, damn it !!!

 

Oare daca scriu la el, nu ar trebui sa devina activ si sa-mi apara in lista de active ?

 

Eu aseara nu am mancat dulciuri dar am mancat paine ... paine cu salata verde,  wow, ce minunatie painea asta. Am descoperit ca de la paturi am arsuri, nu priceo de ce, ca numai ciuperci, ceapa si marar am pus ...sa fie de la foietaj ?

 

Azi vitamine ... parca vitaminelor le vine randul prea repede si proteinelor prea greu ...

 

Dimineata am trecut pe grapefruit + 1 banana

 

Pranz - fasole verde fiarta cu ulei si ciueprci

 

Seara - o salata

 

Maine vreau branza ... am cumparat urda acasa, stiu ca e grasa, dar pot, nu-i asa ?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare si mobilizare!!!!

 

Haideti dragelor ca se poate,sa lasam deoparte diverse tentatii.

Degeaba ne chinuim daca calcam in strachini,eu asa zic.

Cu ciocate sau fara interesul nostru este sa dam jos surplusul si sa ne simtim bine in pielea noastra asa ca pe cine pacalim?!

 

Astazi la mic dejun mere

 

Pranz

salata cu cascaval

Seara idem

 

si ceai,ceai ,ceai sa ma deversez.

 

Ps.mi-am schimbat ciocatele cu o pereche de pantofi tapeni asa ca atentie maxima .

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buflea, urda cred ca are procent de grasime mai mic chiar decat laptele, e numai proteina.Poate doar daca adauga grasime in procesul tehnologic,sa aiba mai multa.Ea rezulta din coagularea proteinelor din zer, recte a albuminei.

Uite:http://lapte1.blogspot.ro/p/compozitia-chimica-laptelui.html

 

,,albumina nu se coaguleaza sub actiunea cheagului sau a acizilor, ci trece in zer. Din zerul de la prepararea branzeturilor se extrage prin incalzire la peste 70°C urda. Urda nu este altceva decat albumina din lapte, care in momentul coagularii a mai cuprins o oarecare cantitate de grasime, lactoza, etc. Continutul de albumina din lapte este in medie de 5 g/l, in colostru gasindu-se in cantitati mai mari;''

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...