Burtocika Publicat Aprilie 22, 2013 Raport Distribuie Publicat Aprilie 22, 2013 Are cineva ? Cum este ? Mi se pare un pic exagerati timpii de gatit cu care se lauda in reclama, pai numai pana fierbe apa stai 10 minute, cum sa fie gata in 8 minute toata mancarea ? Pe urma, nu prea inteleg cum e gandita constructiv, cat este de sigura ... Ca de practica, pare practica, cel mai mult imi place ideea ca o poti folosi si ca oala normala, adica fierbi de exemplu intai carnea sub presiune, apoi scoti capacul si adaugi si legumele pt ciorba sau tocanita ... Dar eu de principiu nu prea am incredere in reclamele care par prea frumnoase ca sa fie adevarate, asa ca inainte sa dau o gramada de bani, vroiam sa stiu daca o mai foloseste cineva ... ***************************** Irina (2006) si Miruna (2011) mai coase cineva goblen ? Lucrusoare frumoase pentru bebelusi, accesorii, cartile copilariei mele Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vickip Postat Aprilie 26, 2013 Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2013 Eu am o oala din asta de 4l primita cadou. Pt ca este destul de mica si este mai mult lata decat inalta o folosesc la tocanite, gulas, mancaruri in general. Oala este foarte sigura...o data am uitat de ea si nu e explodat ci a eliberat presiunea prin supapa de siguranta si mi-a umplut aragazul de apa. In privinta timplului de gatire nu e ca in reclama...orice timp de gatire se masoara din momentul in care incepe sa "suiere". Trebuie ~10-20 de minute pana incepe sa suiere si abia de atunci masori cele "8 minute" din reclama. Per ansamblu sunt foarte multumita de ea, dar daca ar fi sa dau eu banul pe ea nu l-as da. Imi pare ca este prea scumpa fata de un Tefal de exemplu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burtocika Postat Aprilie 26, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 26, 2013 Da, ma gandeam eu ca asa e, n-avea cum altfel ... Cand o compari cu Tefal, te gandesti tot la o oala sub presiune, nu ? Pe mine ma atrage faptul ca o poti folosi si ca oala normala, adica dai jos capacul dupa ce s-a fiert carnea, si continui tocanita sau ciorba ca la o oala normala ... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vickip Postat Aprilie 28, 2013 Raport Distribuie Postat Aprilie 28, 2013 Da, ma refer to tot la oala cu presiune tefal. (Eu am una ce am cumparat-o de la Billa cu 200ron + puncte) Da asa e, dupa ce dai capacul jos o poti folosi ca si o oala simpla, dar poti face acelasi lucru si cu o alta oala cu presiune, ce are un sistem cat de cat sigur de prindere al capacului.Pt a o putea folosi ca si o oala simpla, dupa ce a trecut timpul de fierbere, opresti focul, astepti ca oala sa elibereze toata presiunea (~5-10 min), dai jos capaul si apoi aprinzi din nou focul si continui sa o folosesti ca o oala obisnuita. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Looana Postat Mai 12, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 12, 2013 Si eu vreau sa cumpar aceasta oala dar nu stiu cit merita,am o oala veche cu presiune dar nu o folosesc decit rar.Pur si simplu mie frica,desi acuma mi-ar prinde bine pt.miros si in plus nu ar fierbe o mancare atit de mult.Mai astept si eu alte pareri de la cine o are. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.