Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Poze cu privire la Pacific ..


desprecopii

Recommended Posts

  • Administrators

Si, asa cum calatorului ii sade bine cu drumul, ni l-am continuat spre sud - pe mult prea frumosul drum 1 - State Route 1 a Californiei, sau Pacifica road.

 

Pacifica e o sosea ingusta ce isi face drumul printre bancuri de ceata care vin ca niste rulouri magice dintre Ocean ... Jos, doar stancile si oceanul ...De-a lungul drumului ne-am oprit in multe locuri de o frumusete magica pentru pozele de rigoare.

DSC_0216.JPG

 

Am trecut prin sate cu rezonanta filmelor hollywooiende: Morro Bay, Carmel (unde primar a fost odata si Clint Eatwood si unde e ilegal sa porti pantofi cu toc fara sa ai autorizatie de la primarie), San Simeon (unde se afla impunatorul castel Hearts, magnetul starurilor de alta data de la Hollywood) ...Pe nisipul plajei reci, chiar in dreptul castelului Hearst - se odihnea o colonie de elefanti de mare...

 

In Pismo Beach am inoptat la un hotel absolut incantator, pe malul oceanului. DIn pat se auzeau valurile...

CIMG5309.JPG

Ne-am oprit in Santa barbara si am luat lunch-ul... la masa de langa noi isi manca salata zilei o starleta din Desperate Wifes, Nicolete Sheridan ;)

Mai departe am trecut prin Montecito (unde locuieste Oprah), si am intrat oficial in tara surferilor. Aici, in California, surfingul este sportul oficial ... peste tot vezi caravane si siruri lungi de masini parcate de-a lungul plajei iar apa este populata de surferi... inbracati desigur in costume ce ii apara de raceala Pacificului si probabil si de rechini :)

DSC_0303.JPG

 

Pacifica si sistemul de navigatie desigur ne-a adus pana in Los Angeles, intrand in marele oras strabatand Malibu Beach cu vilele de staruri si bogatasi americani...Intrand in Los Angeles, am zarit pe stanga, pe un munte, scrisul acela magic: Hollywood :))

 

 

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

 

**************

Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...