Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

La multi ani!!!


pedro

Recommended Posts

In urma cu 43 de ani se nastea cu mari probleme o fetita. S-a nascut cu o luxatie congenintala bilaterala. Au urmat o groaza de operatii, 7 la numar pana la varsta de 6 ani la spitalul Grigore Alexandrescu cu un medic exceptional, dl.dr.Negus, care nu mai este demult in tara.

Eu, fiind sora mai mare cu 2 ani, aveam grija de ea asa cum puteam in lipsa parintilor care lucrau in schimburi pentru a fi mai tot timpul alaturi de noi, de ea in mod special. Pana la 6 anisori a stat tintuita intr-un scaunel cu picioarele in gips. Timpul a trecut, a crescut mare, s-a refacut destul de bine iar la 21 de ani avea sa aduca pe lume o fetita sanatoasa, frumoasa, care acum are deja 20 de ani. Doctorita care a asistat-o la nastere nu era cea care a avut-o in evidenta pe tot parcursul sarcinii si, cu toate ca avea fisa cu diagnosticul ei, a spus ca e tanara si poate naste normal, desi trebuia obligatoriu sa faca cezariana. Urmarea? Dupa nastere, a inceput sa acuze dureri mari la ambele picioare, sa inceapa sa aiba mari probleme la mers.

O sa continui povestea cu prima ocazie.

Astazi, 14 septembrie sora mea implineste 43 de ani, ocazie cu care ii urez sa fie sanatoasa si sa aiba putere sa treaca cu fruntea sus peste toate incercarile vietii!!!! La multi ani, scumpa sora!!!

 

Paula G.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...