Administrators Anda08 Postat Mai 3, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 3, 2013 Nu fac absolut nimic special, doar ca le pun in borcane mici de 400 (fiindca se consuma mai repede), nu de 800; si de la hrean tine mult si bine pe asta l-am facut iute bine, si ieri imi cam ieseau ochii [batcap] dar e buuun rau Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Mai 4, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 4, 2013 Cum merg pregatirile la voi? eu am facut ieri cozonacul la masina de paine Philips si prajitura osnei, azi ma apuc de o friptura tocata Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Mai 4, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2013 (editat) Bors de miel?Cum se face borsul de miel?Adica cum friptura tocata? Editat de Mai 4, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Mai 4, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 4, 2013 Adica cum friptura tocata?Asa-i spunem noi, friptura tocata, carne de vitel si porc, macinata (parti egale), amestecata cu ceapa, paine inmuiata in lapte, usturoi, oua si condimente fiecare dupa preferinte Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Mai 4, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2013 Oua aurii si aramii http://i924.photobucket.com/albums/ad89/dufyx/DSC03514_zpsb1e06f6c.jpghttp://i924.photobucket.com/albums/ad89/dufyx/DSC03481_zps9bbc2cca.jpg Sa aveti un Paste frumos! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Mai 5, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 5, 2013 Primul Pasti departe de casa, prin urmare am fost obligata sa gatesc.Pt mine : vinete la cuptor cu Mozzarella, busuioc, Thymian verde (cred ca e cimbru dar nu stiu sigur), rosii, leurda, condimentate cu usturoi granulat, sare, piper, Curry si Kurkuma (habar n-am ce e, arata ca si curry-ul), si rosii zdrobite, ciuperci umplute si sparanghel cu parmezan. :D Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 7, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2013 Rall, exceptionale au iesit ouale!!!! la anul incerc si eu vopseaua asta. eu m-am laudat pe blog cu cozonacii: http://comunitate.desprecopii.com/blogs/roxanaz/98/cozonaci-la-masina-de-paine-si mai pun si aici vreo doua poze ;) si trebuie sa gasesc ceva poze cu pasca..... oare unde or fi disparut??? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Aprilie 7, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 7, 2014 Reinviem subiectul? Ce pregatim de Paste in 2014? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellinia Postat Aprilie 8, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 8, 2014 Sa ne spune rall, ce vopsea a folosit pentru ouale alea bestiale de anul trecut! Acum le-am vazut si sunt super. Vreau si eu anul asta! Cum anul asta Pastele ortodox si cel catolic pica in acelasi timp fac mai putine pregatiri: ceva pasca cu ciocolata si cu smantana, probabil miel friptura, drob si lista ramane deschisa, inca nu m-am hotarat. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Aprilie 10, 2014 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2014 Eu fac neaparat : friptura de miel cu cartofi noi drob de mieloua rosii vopsite cu coji de ceapa , cu frunzulite de tot felul pasca platou cu de toate Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.