Administrators redactor Postat Mai 14, 2013 Administrators Raport Distribuie Postat Mai 14, 2013 Rall super creativFelicitări, ne dai lectii!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 15, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2013 Rall, cum e rezultatul final?? crocant? aluatul e tare?am facut asa ceva doar cu foetaj... suna tare bine ce zici tu. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Mai 15, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2013 E crocant, da.Ieri erau destul de pufoase si moi (dar nu atat de moi precum e.. cozonacul sau painea) ci cam ca un covrig, astazi sunt ceva mai tari insa partea de dinauntru, cu branza, e inca destul de moale Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 15, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 15, 2013 oficial, imi ploua in gura. si nu mai citesc. dar tot o tin minte, de facut.... cand mi-oi da voie! merci! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Mai 15, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 15, 2013 daca am zis ca fac pizza, acum trebuia sa ma tin de cuvant eram curioasa, asa ca am incercat reteta care am postat-o zilele trecute: 2 lingurite drojdie uscata3 cesti faina1 lingurita sare2 linguri zahar2 linguri ulei masline1 ceasca apa(aluatul l-am pus la masina de paine, intr-o ora si jumatate a fost framantat si crescut; a iesit portie dubla, asa ca jumatate l-am pus la congelatorul pt data viitoare) pt. topping am folosit:suc de rosii (de casa) combinat cu putin praf de usturoi, busuioc proaspat, cateva picaturi ulei de masline, piper, oregano, cimbru, sareceapa pestisori subtirifeliute de rosii proaspetemozzarelagorgonzolacascavalputin salam Iata rezultatul: Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Mai 16, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 16, 2013 Arata f bine pizzele voastre. Si cred ca daca iei ingredientele gata feliate (salam, mozarella / cascaval / masline), se face imediat. Incerc si eu saptamana asta Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Mai 17, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 17, 2013 Astazi am facut o noua reteta la masina de paine Philips HD9046: paine cu bere si seminte de floarea soarelui! Ingrediente:330 ml bere1,5 lingurite sare1 lingurita zahăr1 lingura ulei masline610 gr faina8 gr drojdie uscataAm pus toate ingredientele in masina de paine si am setat programul de paine alba, cu extra rumenire: dupa aproximativ 30 de minute, am adaugat semintele de floarea soarelui pe care in prealabil le-am prajit in tigaie, fara ulei: Si... atat Painea gata: Este buna si aromata, nu se simte gustul berii exact ci doar e mai... gustoasa Merge f. bine pentru sandvisuri. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Mai 17, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 17, 2013 wow, rall ! cu siguranta trec reteta asta de paine cu bere la bookmarks eu astazi am facut pentru prima data empanada cu pui, zic eu a avut succes fiindca s-a terminat destul de repede ; chiar gustoase [;)] empanada aluat 3 cups faina 4 linguri zahar 6 linguri apa rece 1 ou 225g unt 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita de sareumplutura: am calit pe rand puiul cubulete marunte(eu l-am tocat cu un cutit pana a iesit ca la masina de tocat carne),ceapa,usturoi, sare, piper si condimente (chimen-NU secarica -,chilli,boia,dupa preferinta). La final am adaugat cativa cartofi fierti taiati cubulete.Cat timp am pregatit umplutura, aluatul se amesteca de zor la masina de paine.Peste umplutura am mai presarat un pic de branza rasa/cascaval si apoi am "inchis" foaia de aluat; inainte de a le baga la cuptor le-am mai uns putin cu galbenus Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Mai 23, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2013 Anda, prietenul meu a zis ca vrea si el neaparat empanada Arata f bine! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rall Postat Mai 23, 2013 Raport Distribuie Postat Mai 23, 2013 (editat) Retete la masina de paine Philips: paine roz Ingrediente:- 200 ml apa- 140 g sfecla rosie tocata/rasa (a mea e data la robot)- 2 cepe verzi tocate (se poate inlocui si cu praz)- 375 g faina- 1 lingurita zahar- 1.5 lingurite sare- 1 lingura unt- 1 lingurita drojdie uscata Punem ingredientele in masina de paine (intai apa si sfecla rosie), alegem masura painii de 750gr si programul de paine cu seminte, care la masina de paine Philips HD9046 este #8: Dupa aproximativ o ora+, la semnalul sonor, adaugam si ceapa: Finalul: Spre surpinderea mea , e foarte buna E putin dulce de la sfecla, putin sarata, putin aromata de la ceapa.All in all, o combinatie reusita. Recomandarea mea: merge de minune la ciorba dar si pentru impresionant musafirii! Editat de Mai 23, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.