Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Laptele praf administrat la ore fixe?


Recommended Posts

Buna ziua, Laptele formula trebuie administat numai dupa un program fix?? de exemplu 3 ore ? 4 ore?? Sau poate fi administat si la cerea copilui , dar nu mai devreme de 3 ore?? Sunt curioasa pentru ca pana zilele trecute eu o hraneam pe fetita mea cu Nan 1HA si papa la 3 ore jumate si noaptea ultima masa era pe la 12 si apoi mai manca dimineata.Din cauza ca plangea foarte tare la masa si a inceput sa imi refuze laptele i l-am schimbat cu Aptamil 1 HA, dar acum nu mai manaca in fiecare zi la aceleasi ore ci cand i se face foame (nu mai dvr de 3 ore) si mi se trezeste si noaptea la ora 3 sau 4 sa manace. E ok asa cum vrea ea? sau trebuie sa tin cu dintii de un program fix de masa? Multumesc!

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

E bine la cerere. Băiatul meu a mâncat si la 2 ore. Nu tot timpul dar are zile cand se pare ca e mai flamand. Daca dupa ca mananca la un prânz îți da impresia ca nu s-a saturat( caută cu gurita, își suge pumnisorii si plânge) nu se intampla nimic daca ii mai faci inca 30-60 ml de lapte. Copiii au puseuri de creștere si atunci se pare ca sunt mai flamanzi. Băiatul meu n-a vomitat deloc la nici o masa ( are doar 6 sapt)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si ce faci Irina daca copilul plange de foame? Ii spui ca nu au trecut 3 ore?Asa cum am mai spus ,cand au puseuri de crestere mananca mai des.Eu baiatul l-am crescut cu LP si i-am dat sa manance cand a cerut si nu am avut probleme.Repet ca fiecare copil are ritmul lui si nu toti se incadreaza in articolele din carti sau reviste.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mara-i eu am spus ce mi-a spus pediatrul . mai departe fiecare face cum crede. pe cutie si inclusiv recomandarile pediatrilor sunt de LP la minim 3 ore. fiecare decide daca respecta sau nu chestia asta pana la urma. 

ce sa zic al meu nu prea urla mai devreme de doua ore jumate de foame, iar jumatate de ora il mai plimbam, ii mai distrageam atentia...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...