Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Adolescentii si timpul liber


Recommended Posts

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
eu am 20 de ani ( in toamna fac 21) si ultima oara am fost intr-un club la 17-18 ani! nu imi plac deloc...prefer sa imi invit niste prieteni la mine sa ne uitam la un film...sa stam de vorba....prefer sa ies in parc la o plimbare....sa merg la un biliard(mai rar)..sa luam trenu si sa fugim o zi la munte......sa iesim la o terasa.. cam atat....sunt destul de plictisitoare si eu...dar daca eu nu ma plictisesc..atunci e ok.. Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete Te vezi aievea numai in stersele portrete Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta, Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita! http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pe scurt: incerc sa ies cat mai des in oras cu prietenii dar nu reusesc pe cat de des vreau citesc foarte mult ascult muzica ma uit la filme pierd timpul pe net daca imi dau seama ca mai fac eu in timpul liber revin ;)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Cred ca Internetul devine o problema. Multe persoane renunta la lumea reala pentru una virtuala. Mai mult de 4 ore pe zi pe net inseamna dependenta...asa ca trebuie sa avem grija cum gestionam timpul liber.[bicla] "Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...