Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Da' barbatii vostri ce mai mananca???


piskot

Recommended Posts

Sunteti grozave !!![:D][:D][:D] Intreaba-le pe femei de bucatarie ca gata....se blocheaza netu ![:D][:D][:D] Adevarul e ca am o foame acum de-as manca si piciorul de la scaun ![:D] Astazi face socrela mancare...fie ce-o fi ! Imi plac la nebunie mesajele voastre...mai scrieti![:D][:D] Piskotel
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Mamaaaaa, Camiiii!!!! ce mancaruuuuri!!![:p][:p][:p] Poate dai o fuga pana la mine-nu-i departe, doar in NL-si-mi faci si mie!!!![:)]Chiar cumparasem 2 salate sa fac o ciorbita-la sugestia sotului-dar...pauza.[:0] I-am spus ca decat sa fac o ciorba care sa nu o mancam mai bine fac una pe care o stiu.[xx(]Deci, am renuntat![:(]Cami, daca ai timp, nu ne scri si noua retetele, ca tare le-as mai incerca si eu. Va pup, bye. Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

fetelor, da' ce va faceti cand sotul nu agreeaza OUALE si trebuie sa ciuntiti mancarea? nu tu ciorba dreasa cu ou, sau supa de galuste, iar cand ii fac un sufleu de conopida, chiftelute, snitzele sau vreo alba-ca-zapada ma intreaba cam cu jumate de gura "da' ai pus si ou in ele?" nu zic ca pana la urma mananca, da' imi cam taie elanul... eu una ma ghidez dupa un site f. bun zic eu http://www.culinar.ro/ gasiti aici retele grupate pe categorii: aperitive, supe, deserturi, salate etc. succes !![:p] Angela Treap
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va dau si eu 2 retete care se fac cel mai bine si mai usor impreuna cu sotul. Salata de telina "Ridica-ma la cer": Maioneza (cea mai buna este cea preparata incasa) cu putin mustar Telina Morcov Mar ionatan - facultativ. Se rade morcovul , se stoarce bine. Se rade telina si se stoarce si mai bine ( pune imediat in maioneza pentru ca se innegreste repede) Se adauga marul si el stors. Se adauga sare, piper si se serveste. Atentie! Se foloseste razatoarea cea mai fina. Spaghete rapide Carne de pui sau kaizer.( taiate bucatele mici) O ceapa, un morcov, un ardei mare rosu, o cutie de ciuperci. Se prajeste carnea in ulei de masline, se adauga ceapa, morcovul ras fin, ardeiul taiat fidelute si la sfarsit ciupercile. Se inmoaie bine si pe parcurs se adauga putina apa. Se pune sare, piper, busuioc si la sfarsit 3-4 catei de usturoi maruntit. Se poate adauga si putin vin alb. Spre final toate chestiile astea lasa putina zeama. Totul se amesteca cu spachetele fierte si se serveste cu ketchup. Pofta buna. Copii sanatosi si parinti voiosi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa va dau doua retete beton[:D]: 1. necesar: orez (o cana) cartofi cam 1/2 kg sunca, slanina dar cu putina carne preparare: se spala orezul bine si se pune intr-o tava întinsa pentru cuptor. Se acopera cu apa, se pune putin ulei(2,3 linguri)se sareaza, pipareaza si se da la cuptor. Între timp se curata cartofii si se taie in 4 sau in 6, depinde de marime. Dupa ce apa de pe orez scade, se pun cartofii peste orez, se mai adauga putina apa, si din nou la cuptor. Când cartofii au deja putina culoare se aseaza peste cartofi sunca si/sau slanina taiata felii mai grosute. Se mai lasa la cuptor pâna când slanina/sunca încep sa se rumeneasca bine. 2. necesar: 250g paste fainoase(tirbuson) 100g smântâna lichida 200g cascaval ras 250g carne macinata daca gasiti Produsul fix de la Knorr sau Maggi pentru paste fainoase gratin, Daca nu se face un sos de smântâna cu putina boia. preparare: se dinstuieste carnea macinata cu condimente(busuioc, sare, piper,etc.). Într-un vas de yena, de preferinta rotund si mai adânc se pun pastele fainoase, asa cum sunt, peste se pune carnea dinstuita. Se adauga sosul si peste se pune cascavalul. Se da la cuptor pentru 1/2 ora la temperatura ridicata. Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...