Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

doctori-centrul medical olimp


Recommended Posts

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu am facut ecografia pe 13 aug si a fost 1.400.000, la Pop, si am asteptat intr-adevar cele 3 luni de rigoare, dar in timp ce asteptam sa intru a venit o individa si dupa ce a bagat-o in seama pe secretara cu o anumita suma a fost programata saptamina urmatoare..... asa ca se poate si mai devreme...... si ma refer la eco pt. sarcina!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Maria si eu am sunat la Olimp si, de asemenea, am vrut sa fac programare la dl doctor Pop, dar nu se putea decat in ianuarie. Eu am intrat deja in luna a 6-a, asa ca m-am programat la dl doctor Iosup la sfarsitul lunii acesteia. Ce imi este neclar este faptul ca nu stiu daca ma pot duce cu caseta video pentru inregistrare si la acest doctor. Stie cineva ceva?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am fost acum doua saptamani la Olimp, fiind programata cam cu 3 luni in urma la Dr Pop. Poti merge cu o caseta video normala, pe care trebuie sa o dai la inceput asistentei. Costa 1400000 lei si dureaza cam 20 minute. La inceput Dr Pop nu spune nimic (pe mine m-a ingrijorat) si apoi incepe sa dicteze observatiile pe care le va trece asistenta pe foaie si la sfarsit iti spune concluziile: e ok sau nu. Corina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...