Raluca03 Postat Iulie 23, 2003 Raport Distribuie Postat Iulie 23, 2003 din cate imi amintesc eu din tara,gaseam la paine "blat de pizza"..era si este excelent..si aici l-am gasit sub un alt nume..dar e acelasi..il recomand cu incredere raluca&Yasmin Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexuta Postat August 8, 2003 Raport Distribuie Postat August 8, 2003 Si eu mai cumpar coca de paine. Iese tare buna,mai buna decat cu blat semipreparat.Dupa ce pun coca,o ung cu suc de rosii,sau bulion cu putina apa,apoi pun restul ingredientelor. O bunatate.[papica] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gtania Postat August 11, 2003 Raport Distribuie Postat August 11, 2003 Am sa va spun cum fac eu pizza si au fost multumiti musafirii. Fac o coca din faina, drojdie, zahar, apa calduta si putina sare si le framant bine cu putin ulei si las la crescut pana fac compozitia de deasupra. Intr-o olita bat 3-4 oua, adaug condimente(piper, sare, condimente de pizza sau de friptura) si bat bine ouale. Pe urma adaug in oua salam taiat, kaiser, carnati, legume proaspete, ciuperci. Intre timp incalzesc cuptorul. Se intinde aluatul in tava..nu trebuie sa fie prea groasa deoarece mai creste, se toarna compozitia peste aluat. Se adauga cascaval ras deasupra(cas de vaca sau oi iese destul de bun)si se orneaza cu masline, felii de rosii, feliute de lamaie(da un gust superb lamaia) si se da la cuptor pana se intaresc ouale. Pentru sos: Se pune intr-o cratita un pic de ulei sau unt, se adauga bulion si se lasa sa fiarba, se pune cimbru, busuioc, sare, putin zahar. Tania si [gravi][cheers] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin Postat August 12, 2003 Raport Distribuie Postat August 12, 2003 Mama, chiar asa! M-ai pus pe ganduri cu piatra aia speciala pentru pizza. Cum arata si de unde poti cumpara asa ceva pentru acasa? Si mai am doua ingrediente pentru un aluat "meserias": - 20-30 ml de bere adaugate la faina, drojdia, apa calduta, sarea si oul despre care s-a mai scris; - o lingura de ulei de masline turnata la inceput in tot amestecul de mai sus. Umplutura tine de gustul fiecaruia insa va mai recomand doua arome discrete: busuioc si/sau oregano (sau cimbrisor, in caz ca nu gasiti). Daca va iese buna pizza, ma multumesc cu restul de bere ramas in sticla! [bere] Spor la treaba! [fuga] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ada00 Postat August 21, 2003 Raport Distribuie Postat August 21, 2003 [grup]Dragele mele,eu una nu fac blatul, il cumpar, dar mama mea mea il face si ii iese super:250 g faina, 250 g branza, 250 g margarina, asta este foarte bun,din el se fac si saleurile alea care se topesc in gura.Pupici[pup] Ada00 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adamalex Postat August 21, 2003 Raport Distribuie Postat August 21, 2003 Ciao, nu am priceput de ce ungeti tava eu nu o ung si pizza imi vine foarte bine. Eu coca o pregatesc o zi inainte, o las sa creasca mult ca sa nu se simta drojdia. Un lucru cind bagati pizza la cuptor, acesta trebuie sa fie la maxim trebuiesc 300 de grade si pizza se coace in cel mult sase minute. Ciao alex Rimini Italia alex Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marianar Postat Septembrie 29, 2003 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2003 PIZZA CU CE AVEM PRIN FRIGIDER [:D][:D] Aluat 500g faina 250ml apa 2 linguri de ulei 30g drojdie (dizolvata in 30 ml apa) 1 lingurita sare Dupa ce de framanta aluatul se lasa la crescut 30 min. Aluatul se intinde si se asaza in tava. Peste se adauga suc de rosii mai gros un pic, feliute de ardei, rondele de rosii, feliute de ciuperci, masline umplute(rondele), sunca fasii, ceapa(julien). Se bat 2 oua si se imprastie pe toata suprafata, apoi se rade cascaval si se mai stropeste cu un pic de suc de rosii. Se lasa la cuptor cam 20-30 min. Am facut aseara, a iesit super.[pofta][pofta][pofta] Mariana & Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
she_wolf Postat Octombrie 2, 2003 Raport Distribuie Postat Octombrie 2, 2003 [hia] Mi-ati facut o poftaaaaaa!!! Eu sunt moarta dupa pizza si paste [pofta] , dar, marturisesc, n-am facut niciodata aluat pentru pizza (am facut pentru diferite placintele, dar nu pentru pizza!). Am folosit din cel cumparat gata de la Ana sau din supermarket (nu congelat) si am fost multumita. L-am rugat pe sotul meu chiar ieri sa cumpere niste faina (aveam de gand sa incerc o ciulama pentru BB) si mi-a adus faina care creste singura! Intrebarile mele sunt: 1. Daca o folosesc pentru aluat renunt la drojdie sau la praful de copt si doar atat? 2. Este ok daca ii fac lui BB ciulama cu asta? Sau mai bine iau una "normala"? Claudia si [copil] Cristi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madi Postat Octombrie 27, 2003 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2003 As dori sa stiu si eu care este secretul pentru ca aluatul de pizza sa creasca frumos?! Eu fac aluatul, cam cum scrie pe aici - faina, apa, ulei, drojdie - dar de obicei iese crocant... Si ma gindesc ca nu pun eu ceva bine, sau cind trebuie si nu creste mai mult. V-as multumi daca mi-ati dezvalui voi “secretele“ voastre. Madi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korinna Postat Octombrie 27, 2003 Raport Distribuie Postat Octombrie 27, 2003 mie tot nu-mi iese:((((( KORINNA mamika x 2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.