Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Despre dragoste si singuratate...


Recommended Posts

Mi-am ridicat privirea si-am vreu t sa spun: "Hai sa...", dar eram singura în imensitatea Universului, fara tine..., fara noi...Zâmbetul tau mi s-a întiparit pe suflet si ma doare.Ma doare chiar si privirea ta cea dintâi, atunci când eram Noi, tu si eu, sus, în aer, in Univers, un Univers, eram Soare, eram Luna, eram aer...am fost. Mi-am redeschis albumul cu amintiri din suflet si te-am revazut; acelasi la fel ca inainte, si totusi altul pentru mine, poate chiar si pt tine. Acum, în sfârsit, stiu! Ma stiu pe mine prin tine, ma vad prin tine, pe mine, cea care am fost! Si totusi ma intreb...DE CE??? Si apoi mi-am plecat din nou privirea si am vrut sa spun: "Pot sa...", dar n-am mai spus.Am ramas doar eu... fara tine suspendata în timp, în spatiu...în Universul unde eram eu si cu...mine! Si totusi am mai îndraznit sa arunc o privire razleata spre un noi, îndepartat, fara sens, uscat si fad si iarasi m-a durut privirea ta! Mai mult decât atât m-a durut viata! Sa fiti iubite si sa iubiti, dar sa stiti pe cine!!! Un An Nou plin de bucurii si impliniri!!!http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Iti doresc sa ai parte de bine si sa fii tare. Si eu sunt trista, si tare mult am plans chiar azi. Cineva drag si foarte aproape mie, sora mea, trece prin clipe de nedescris. Ma rezum sa nu adaug prea multe, caci sufletul ma doare si singurul lucru este sa plang si sa ma gindesc la clipele fericite petrecute impreuna cu ea. Nu pot sa o ajut, si nimeni nu poate, dar tare-i greu! Iti doresc inca o data numai bine, si gandeste-te ca noi suntem aici, si poate un gand, o vorba, iti va mai alina durerea. Garo Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Initial creeata de Reliana
Mi-am ridicat privirea si-am vreu t sa spun: "Hai sa...", dar eram singura în imensitatea Universului, fara tine..., fara noi...Zâmbetul tau mi s-a întiparit pe suflet si ma doare.Ma doare chiar si privirea ta cea dintâi, atunci când eram Noi, tu si eu, sus, în aer, in Univers, un Univers, eram Soare, eram Luna, eram aer...am fost. Mi-am redeschis albumul cu amintiri din suflet si te-am revazut; acelasi la fel ca inainte, si totusi altul pentru mine, poate chiar si pt tine. Acum, în sfârsit, stiu! Ma stiu pe mine prin tine, ma vad prin tine, pe mine, cea care am fost! Si totusi ma intreb...DE CE??? Si apoi mi-am plecat din nou privirea si am vrut sa spun: "Pot sa...", dar n-am mai spus.Am ramas doar eu... fara tine suspendata în timp, în spatiu...în Universul unde eram eu si cu...mine! Si totusi am mai îndraznit sa arunc o privire razleata spre un noi, îndepartat, fara sens, uscat si fad si iarasi m-a durut privirea ta! Mai mult decât atât m-a durut viata!
Mi-au dat lacrimile... pentru ca asta traiesc acum... Dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Reli...cum spune si papadie,poate o sa rasfoiti impreuna albumul vietii...sau poate in Universul alcela nu esti numai tu...o steluta sigur sclipeste undeva in asteptarea ta.Nu inceta sa o cauti !! Sunt alaturi de tine cu tot sufletul !! Sanatate maxima,Maria [pup] Rabdarea este cheia fericirii.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna Reli, Ma doare sufletul cand ma gandesc prin ce treci, poate ca ma doare asa ..ca am trecut si eu prin asa ceva... Dar stii... Sunt doua vorbe romanesti..foarte adevarate, si demonstrate,...cel putin mie... 1. Tot raul...mereu este spre bine 2. Roata...se invarte...si sigur o sa fie bine... Te pup..si sa aud numai vesti minunate de la voi.. [flo][flo][flo] Maria
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...