Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce pofte a-ti avut ca gravidute?


Podeanu

Recommended Posts

Raspunzind la mesajul Tamarei mi-am amintit de poftele mele.Mincam lamii ca pe mere(brrr)fara strop de zahar,cite 2-3 pe zi,apoi portocale cu coaja cit mai groasa(ca le mincam si coaja) piersici cu lada...dar ce ma infricosa cel mai tare e ca adoram sa miros ...acetona. Ma gindeam ca n-ar fii bine ptr bebei dar nu rezistam.Inspiram adinc din sticla(Sorin zicea ca sunt ca drogatii..)si asa placere imi facea.Inspiram si ziceam Doamne iarta-ma. Slava domnului ca copiii au iesit perfect sanatosi. Sunt curioasa sa mai aud de alte pofte. Dana si gemenii "The trouble with experience is that by the time you have it you are too old to take advantage of it" Jimmy Connors
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul răspuns
[hia]Buna intrebare[hot] La prima sarcina[gravi] n-am prea avut pofte[:D] Dar acum,[gravi] mananc orice se poate, mi-e pofta la orice....adica nu am o preferinta ptr ceva anume. Insa cea mai ciudata pofta a fost la SAMPON de fructe ptr copii[mariaj].Trebuia sa ii cumpar micutei sampon si cand am simtit ca ma apuca tremuratul de la pofta.........am fugit si nici nu am cumparat....de teama sa nu beau acasa[poc][poc][poc] _____________ Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hheheee pofte nu am avut;o singura data am poftit la zacusca in primele luni si numai de-aia am mancat toata sarcina...Si in rest greturi moderate paaaaanaaaa la sfarsit;tot timpul trebuia sa rontai ceva caci imi simteam gura amara,si mancam in special 2 kg mere verzi pe zi;nici de la inghetata nu ma dadeam inapoi(bine nu era o necesitate)si incet, incet am luat 18 kg;dar si grasunica mea 3,800 kg Sa fim sanatosi !!Bebe Jill si mami!! Multi pupici!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu am avut nici o pofta, de fapt cred ca nu am poftit pt. ca aveam supermarket-ul aproape si era deschis non-stop(ca poate daca era inchis sigur pofteam la ceva!)in schimb nu puteam suferi mirosul de fast-food:McDonald, Fish'n'chips si toata gama de restaurante de gen.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am poftit rau de tot la pepene rosu cu miezul ala frumos, zemos, cu cristale de apa, aromat - cocoshul, cum i se mai spune - .....aaaahhh, si era luna ianuarie! [:0] Si tot in perioada asta, sigur ca da, am poftit la ce oare altceva decat....capsuni.... Vilma si Anca (1 an si 10 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am poftit la gutui. Dar am ramas cu pofta, pentru ca a cautat sotul meu gutui de a inebunit, si degeaba. Am rugat si prietenele sa imi aduca din Germania cand au venit in vizita. Sa ma fi vazut cum eram disperata ca nu exista cuvantul gutuie in dictionar si a trebuit sa explic si sa desenez ce vreau de fapt. Si m-am trezit cu o fructa care nu stiu acum cum se numeste, pt ca nu se gaseste in Romania, dar care nu era gutuie in nici un caz.Iar cand au aparut gutuile in piata, nu mai imi era pofta.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am poftit la alune,dar culmea ca a fost la inceputul sarcinii cind vomitam si ce nu mincam!Am poftit alune e putin spus,in magazin nu stiam ce sa aleg ca erau vreo douazeci de feluri,cert e ca pina am platit mi s-a facut rau de pofta.A trebuit sa deschid punga acolo si sa maninc!!Barbatu-meu saracul se uita la mine speriat,ce-o fi zis "asta a luat-o razna".Pe urma au fost fructele din care am mincat cu tona ,mai ales cirese,piersici si pepeni de toate culorile. Corina si Anna
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...