Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete de post


dana d

Recommended Posts

NEGRESA o cana zahar,o cana apa calduta,o cana faina,praf copt,cacao,esenta de rom,vanilie,coaja portocala,optional dulceata sau gem;nuci etc. Se amesteca toate pana se face o pasta consistenta, care se toarna in tava tapetata cu margarina si faina si se da la cuptorul preincalzit pentru aprox.20 min. Intre timp se prepara GLAZURA 5 linguri zahar, 1 lingura cu varf cacao, 3 linguri apa, o felie groasa margarina la pachet. Se pun toate intr-un vas care se da la foc, amestecand continuu pana se topeste zaharul.Cand e gata se toarna peste prajitura si se uniformizeaza cu cutitul Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 293
  • Creat
  • Ultimul răspuns
ALAYNA[flo], iti multumesc tare mult pt carte,e intr-adevar deosebita...chiar discutam cu o cunostinta care a avut ocazia sa-l cunoasca pe Radu Anton Roman si imi zicea "parca iti lasa gura apa numai cand il auzi"[pofta]...inca odata multumesc,sa auzim numai de bine...[pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ce papa bun am facut eu aseara 1. de post am curatat 3 dovlecei, i-am dat pe razatoare, i-am amsestecat cu sare si i-am lasat la scurs 10 minute. apoi i-am amestecat cu sare dupa gust, nucsoara si faina cat sa iasa o pasta mai consistenta. cu aceasta umplutura am facut rulouri din foi de placinta din comert si din foi de pateuri (ca nu mi-au ajuns cele de [placinta). Le-am taiat si le-am bagay 15-20 minute la cuptor. iami iami. 2. de nepost tot din dovlecei dati pe razatoare. am batut albusele de la 3 oua, cu sare, galbenusele, 5 linguri faina si un borcan mic smantana, am pus dovleceii rasi si cascaval ras, si la cuptor cu el intr-un vas de jena. super. monica mama lu'gabi[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ce papa bun am facut eu aseara 1. de post am curatat 3 dovlecei, i-am dat pe razatoare, i-am amsestecat cu sare si i-am lasat la scurs 10 minute. apoi i-am amestecat cu sare dupa gust, nucsoara si faina cat sa iasa o pasta mai consistenta. cu aceasta umplutura am facut rulouri din foi de placinta din comert si din foi de pateuri (ca nu mi-au ajuns cele de [placinta). Le-am taiat si le-am bagay 15-20 minute la cuptor. iami iami. 2. de nepost tot din dovlecei dati pe razatoare. am batut albusele de la 3 oua, cu sare, galbenusele, 5 linguri faina si un borcan mic smantana, am pus dovleceii rasi si cascaval ras, si la cuptor cu el intr-un vas de jena. super. monica mama lu'gabi[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
Monjum06 m-am grabit sa fac si eu reteta ta de post, e super!! Cu singurele deosebiri: n-am stors dovleceii si am facut eu cu minutele mele foaia din faina , sare si apa calduta ( pt ca imi place sa fac foaia de strudel[:D]). Si o poza [url="http://home-and-garden.webshots.com/photo/510647919/2550130220078968569QRtFzu"]aici[/url] .. drept marturie... caci strudelele au disparut rapid in burta ... Cristina "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Dovlecei cu masline Durata 50 min Ingrediente: 2 buc. dovlecei, 1 catel de usturoi, 1 buc. ceapa, 100 gr. masline, 5 linguri de ulei, 1 pahar de vin alb, o lingura de faina, zeama de lamiie, busuioc, o lingura de bulion, o legatura patrunjel, sare, piper Mod de preparare Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamiie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se scot si se aseaza pe un platou. Ceapa si usturoiul se curata, se taie marunt, se prajesc si se sting cu bulion, zeama de lamiie si vin. Se adauga piperul, busuiocul si patrunjelul tocate marunt. Maslinele taiate felii se pun peste dovlecei si deasupra se toarna sosul. Se lasa la frigider 10-15 minute.[pofta] http://pg.photos.yahoo.com/ph/hazardimob/my_photos Georgiana si Bianca (30 Aug.2004)[bibe][copil]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...