Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Anticonceptionale SUA


ligia

Recommended Posts

Fiindca s-a mai scris de cate un anticonceptional sau altul hai sa va intreb si eu ceva. Fetelor din SUA, ce anticonceptionale luati aici si cat va costa asa ca sa-mi fac o idee? Mie mi-a prescris Ortotricyclen, ati mai auzit de asa un anticonceptional? Si costa $35 pe luna. Comparativ cu Ro mi se pare superscump, sau asta e pretul pe aici? Si daca mai ia cineva Ortotricyclen ati observat ceva efecte secundare? Eu am inceput numai luna trecuta. Pana acum totul e OK. Va pup si astept pareri de la voi, Ligia.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Ligia, eu am folosit Triphasil R-28, tot din familia trifazicelor care ti s-au recomandat tie. al tau este special pentru cele care fumeaza, sa previna osteoporoza, de exemplu. pentru al meu plateam 10 dolari, restul acoperea asigurarea. in rest, nici o reactie adversa :)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ligia,am luat si eu Ortotricyclen;acelasi pret,fara efecte secundare!Si-ti face si tenul frumos pe deasupra![cool] [flo]Irina & Veve cea cumintzica foc![:D] [iepu]Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun! [iepu]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...