Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

deducere suplimentara


ili

Recommended Posts

Daca copilul este crescut de o mamica singura se aplica deducere suplimentara la calculul impozitului pt.indemn.pt.cresterea copilului pana la varsta de doi ani ?sau chiar si pentru indemn.de maternitate ? Sa nu uitam cand se naste un bebelus sa fie anuntat la locul de munca, ori taticul ori mamica ,beneficiaza de o deducere suplimentara la calculul impozitului pt.salar .(si daca aveti parinti,sot,sotie in intretinere).Pentru o persoana in intretinere se scade 900 000 lei din suma impozabila ,pt.mai multi copii tot mai mult ... ili [bang]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Impozitul se calculeaza la fel si pt salariu si pt indemnizatii, deoarece toate sunt venituri de natura salariala. Numai pentru alte categorii de venituri (din chirii, din dobanzi, prima de vacanta etc), se aplica alte reguli.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum se procedeaza in acest caz, dar, in principiu, deducerile suplimentare se acorda pe baza unei cereri, la care se ataseaza documente doveditoare (pentru bebelushi certificatul de nastere, copie bineinteles).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mda se depune o cerere in acest sens la Casa de asigurari impreuna cu copie dupa certificatul de nastere al copilului(-iilor), declaratie din partea sotului (daca este cazul) ca nu beneficiaza de deducerea suplimentara si el dar toate aceste detalii se pot afla la sursa adica la casa de asigurari apartinatoare. Procedura este identica. Marius (www.desprecopii.com)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...