Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cu "musafirii" pe litoral


Recommended Posts

Fetelor....HELP Am o problema prin care nu am mai trecut pana acum. Exact in perioada cand voi fi la mare va trebui sa-mi vina menstruatia. Ce sa fac...asa s-a nimerit. Mai devreme nu pot sa iau bilete si nici mai tarziu. Voi ce ati facut in cazul asta...cele care ati trecut prin asa ceva. Ce fel de tampoane folositi? E voie sa fac baie...nu prea cred, nu? Dar sa stau la soare? Offfffffff E prima oara cand am ghinionul asta. Mirela, mamica lui Andrei (5 ani si 3 luni)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Mirela, eu patesc treaba asta aproape in fiecare an, dar m-am obisnuit... Folosesc tampoane OB pe care le schimb la 2 ore si gata. Fac baie ca de obicei si nu am avut probleme pana acum. Cand nu sunt la plaja folosesc tampoane externe. Acum depinde cum reactioneaza organismul tau. Mie, de obicei, imi dispar si dureri si stari de indispozitie si tot. Poate pt ca imi place enorm de mult la mare... Sau daca iei pilule anticonceptionale, incearca sa nu mai faci acea pauza de o saptamana intre folii, incepe-o imediat pe urmatoarea. Si uite asa te sare "problema" o luna. Numai sa nu faci asta de mai mult de 2 ori pe an, ca nu-i recomandat. Bafta si distractie placuta!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nici o problema!Cu OB-uri,se rezolva,intri si in apa,dar stai mai mult la umbra,macar primele doua zile;se schimba tampoanele cat mai des si e ok.Cand nu esti la plaja folosesti din cele externe,nu iti strica placerea de a fi in concediu din cauza asta,chiar nu este cazul,ai sa vezi. dori
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu suport tampoanele interne asa ca folosesc din cele externe chiar si cand fac baie. Totul este sa nu ai un costum prea decoltat ca atunci nu merge. Nu mi-am pus niciodata problema ca mi-ar putea face rau statul la soare in perioada respectiva... Pur si simplu ma pazesc ca de obicei cu creme si gata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In general, pe mine mersul la mare imi da peste cap si menstruatia.Nu doar o data mi s-a intamplat sa plec la mare, pregatita sa imi vina, si nimic...S-au din contra, la mare mi s-a oprit menstruatia...Asa ca nu dispera, poate ai noroc sa te ocoleasca. Inchiriaza-ti totusi o umbrela daca se intampla, e mult mai bine decat sa te expui direct la soare.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu numai ca foloseam la mare tampoanele intravaginale, le folosesc tot timpul si am o menstruatie abundenta. Stateam la soare, intram in apa fara nici o problema, numai ca ma duceam mai des la toaleta la schimbat de tampon, asa pentru siguranta. Oana_B
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

fata draga foloseste cu incredere tampoanele interne eu am facut innot de performanta si stiu bine ce spun cand le cumperi tine cont de faptul ca fluxul de sange nu este acelasi in toate zilele de aceea si tampoanele astea sunt pe marimi cele mini se folosesc numai in ultimele 2 zile. apoi, daca le introduci corect, adica suficient de adanc, nici nu o sa le simti. fa baie linistita si stai la soare cat vrei. expunerea prelungita iti poate prelungii suferinta cel mult cu o zi asa ca nu-i mare bai.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...