Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Locul de vis al fiecäruia...


Recommended Posts

Fetelor, unde v-ar place, sau v-ati dori, sä faceti un concediu de vis??? Care este locul cu pricina si de ce v-ar place asa de mult? As vrea sä väd, care zonä, insulä, tarä are cele mai multe candidate!!! Dar acum sä nu-mi veniti cu..."in bucätärie, la aragaz!!!", cä vä [fuga][fuga][fuga]resc!!! Mie mi-ar place sä vizitez Bali, care este insula "zeilor", asa este pe aici "reclamatä"... Nu-mi iese din cap imaginea cu palmierii si apa aia cristalinä, prin care se väd coralii si miile de pesti!!! ( rechini, am auzit cä nu sint!!!) Stiu cä gäsesc palmieri si apä prin mai multe locuri ( si la Constanta/Mamaia, am auzit cä sint palmieri acum...hehehe...), dar insula asta iti transmite un sentiment de deconectare totalä, fiind o imbinare perfectä a naturii, cu cultura localä... Vä pup, Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns
[;)]Hehehehe...eu am vazut un reportaj mai demult in Romania despre Barbados si insula Hedonism. Nu pot sa spun ce sentimente iti pot trezi numai cand le rostesti numele ca mi-e rusine[:I], da' mi-ar placea un concediu acolo, ar fi misto si o luna de miere da' clar acolo te duci numa' tu si parteneru' nu ca noi cu toate neamurile. Oana_B
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu imi doresc enorm sa ajung la Rio de Janeiro [disco][disco][disco]. Daca s-ar putea in timpul carnavalului, ar fi perfect... Deja visez cu ochii deschisi la Copacabana[beach], la imaginea lui Isus stand cu bratele deschise pe muntele Corcovado, la samba, Amazon, flori, fluturi, pasari exotice... Sunt indragostita de Brazilia si de limba portugheza ! Laura - mama lui Vlad
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Oana_B
[;)] Nu pot sa spun ce sentimente iti pot trezi numai cand le rostesti numele ca mi-e rusine Oana_B
Nebunicooo....iar te gindesti la prostii??? Si Barbados este frumos!!!...sint insulele älea cu broaste testoase uriase, nu??? Laura si eu as merge la Rio, dar nu cu sotul!!!! As vrea sä merg singurä, sä dansez samba pinä imi sar capacele!!! Sotul nu danseazä si nici nu-i place...[bang][bang][bang]...s-a intimplat fff rar, cind o lua-se putin pe ulei!!!...hehehe... La cununie ( bine...era si tare räcit!!!) am dansat numai putin cu el, dar cind am väzut ce mutre face, i-am luat pe toti bärbatii la rind si i-am dansat!!!...cä nu vroiam sä-mi stric pläcerea din cauza lui!!!...si eram si in luna a 5-a!!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Imi doresc sa vad Viena si sa imi pun semnatura pe cupola de la Vatican. Sunt o multime de locuri unde as dori sa ajung, dar o sa o iau catinel si o sa le vad pe toate. Incep din primavara. Va pup si sper ca toate visele minunate sa devina realitate. There is a difference between knowing the path and walking on it.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cu foarte multi ani in urma, eram intre copilarie si adolescenta, nu stiu prin ce conjunctura mi-a picat in mana o revistuta cu Puerto -Vallarta.Era o revista de reclama turistica, si avea acolo niste minunatii de peisaje si o plaja nemaipomenite. Ma iutam in acea revista ori de cate ori doream sa ma relaxez, parca intram in acel climat cald de tot. Am avut curiozitatea de a vedea pe harta unde este acel loc atat de placut si in Romania fiind, cand am vazut unde este, mi-am iubit si mai tare acea revista cu gandul trist ca nu voi putea vedea acele locuri niciodata. Viata m-a adus in state, aici unde te mai poti gandi la o vacanta de vis, si parca m-ar bate un gand de..... Puerto Vallarta!! Si un al doilea loc visat ar fi Egiptul , sa vizitez piramidele si sa simt aproape civilizatia antica! Si bineinteles ca este o lume de vazut si locuri minunate peste tot, dar astea sunt niste vise care poate vor deveni realitate intr-o zi! La toti numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Petra unde e Puerto Vallarta??? Dupä nume, sunä spaniol.... Egiptul as vrea sä-l väd si eu, in special piramidele!!! Ceea ce mä ofticä, este nisipul äla interminabil si dacä mai e si vreo furtunä de nisip, cred cä as da ortul popii!!! Eu cam am insuficientä respiratorie...a inceput de la a 2-a sarcinä, cind alergam la geam sä iau "o gurä" de aer!!! Asa cä, numai cind mä gindesc la asa ceva, imi cam piere cheful... Coral, eu am fost la Viena si mi-a pläcut tare mult. Dar la Vatican, nu am ajuns. A fost sotul meu odatä si mi-a povestit...de fapt nu e prea mult de povestit, cä se intinde pe ca. 1 Km pätrat si are vreo mie de locuitori...am väzut numai o hartä detaliatä a Vaticanului. Eu, una nu m-as duce cu pläcere acolo, pt. cä am auzit fff multe chestii rele despre asa zisii credinciosi...deci, mi s-ar pärea ca o farsä. Poate numai sä väd arhitectura, cä de culturä, m-am lämurit! Din aceleasi motive, nu mä duc nici la bisericä...cred cä Dumnezeu, s-ar lua cu miinile de cap, dacä existä, sä vadä ce slujitori are!!! Scuze, dar asta e pärerea mea...nu vreau sä-ti stric visul...tine de el si indeplinesteti-l!!! m-am bägat si eu ca musca in lapte!!! Si...mult succes si bucurii si sä ti se indeplineascä visele!!! Pupici la toate!![pup][cheers] Cami.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...