Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

unghiile...


amik

Recommended Posts

fetelor,voi cele care ati nascut sau care,in fine,stiti mai multe!e musai sa am unghiile curate,adica fara lac/pasta/oja pe ele cand ma internez pt nastere?de obicei port french si nu imi place deloc sa le am nefacute.imi creeaza o impresie de neglijenta-si nu e cazul meu!asa ca,va rog,spuneti-mi,mai are rost sa ma duc la manichiura numai pentru french sau ma multumesc cu manichiurista de cartier care mi le curata doar? multumesc. pupici!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu am nascut prin cezariana si inainte de a ma interna m-am manichiurat- pedichiurat f frumos. (la maini si eu aveam tot french) He he ca la spital m-a pus asistenta sa mi le sterg. Mi-a adus frumos dizolvant si vata. [baie] Asa ca nu-ti bate capul cu oja sau lac. Mergi la coafor eventual.[afro] [;)] Adela & Julia (1 an)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Curateeeee! Si mie mi-a spus asa la prima nastere si am invatat pentru a doua. Cica o gramada de chestii nelalocul lor la inima sau la alte organe se vad dupa unghii, mai exact culoarea lor. Nici nu te gandi sa le ojezi... chiar daca nu iti spune nimic doctorul, e mai bine sa nu te complici. Nastere usoara (daca e aproape) Mamamariana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Inseamna ca eu am o problema:) Am nascut natural si medicul nu mi-a spus nimic legat de unghii desi eram data cu lac. Iar acum pentru prima data dupa ce m-am casatorit am iarasi unghiile mari si frumoase ca pe timpuri. Si asa au fost si in perioada sarcinii desi nu imi explic cum au reusit. Le tin ingrijite dar sunt mari si date cu lac si pana acum nu am avut nici o problema.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am avut mereu bafta de unghii..ca la picioare[:D][:D]adica foarte tari si rezistente,cu forma frumoasa si astfel ca am avut grija de ele ,si intrucat nu am avut niciodata decat de scris cu manutele mele...pana sa nasc ma intreba toata lumea daca sunt false!!![:0] ce sa mai zic ca prin facultate le.am lasat mai mult de jumate de an ,si tot timpul ojate si ingrijite aratau fenomenal[:D] acum,la 7 luni de la nastere au reusit sa creasca mai mult de 2 mm si am pus prima oja pe ele...dar cum a spus si Miguelle...nici ca mi.a pasat pana acum[:D] si chiar a mai sarit oja de acum o saptamana(aia,prima)...dar ma adaptez..[^][^]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...