Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

bancuri cu celebritati


Recommended Posts

Moare Bill Clinton si ajunge in iad. Ca fost sef de stat, Lucifer ii ofera sansa sa isi aleaga singur o pedeapsa. Astefel incep sa viziteze camerele de tortura. In prima camera era Hitler legat de un stalp iar diavolii aruncau pe el acid sulfuric. Clinton spune ca nu-i convine aceasta pedeapsa pentru ca-i prea cruda. Lucifer ii mai da o sansa. In a doua camera era Mao intr-un cazan mare cu smoala. Normal refuza si aceasta pedeapsa. Mai are o sansa. In a treia camera, Kenneth Starr (procurorul ce a anchetat cazul Monica Lewinsky) era legat de maini picioare, iar Monica in genunchi in fata lui ii facea sex oral. Clinton foarte fercit spune: - Da, normal, astfel de pedeapsa imi doresc! Lucifer: - Monica, esti libera, ti-am gasit inlocuitor.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Într-o bunã zi, Ion Iliescu se hotãrãste sã meargã la un sculptor vestit si sã cearã sã-i sculpteze bustul. Dupã douã luni de zile, trece Iliescu pe la sculptorul respectiv ca sã vadã cum a iesit opera de "artã". OK...dezveleste omu' bustul, la care Iliescu rãmâne socat pentru câteva momente. Abia dezmeticit, îl întreabã pe sculptor: -Nu vã supãrati, dar nu vi se pare c-ati fãcut tâte prea mari? -Ba da, dar am avut un motiv foarte bun!...rãspunde sculptorul. Si-am sã vã explic imediat! Deci...domnu' Iliescu...din tâta dreaptã suge muncitorimea! Iar din tâta stângã suge tãrãnimea!...explicã sculptorul -Dar intelectualitatea?...întrebã nedumerit Iliescu... -Auziti...domnu' Iliescu...mi-ati cerut numai bustu'!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andreea Marin, Andreea Esca si Mihaela Radulescu ajung in Rai. Sf. Petru le spune ca se pot plimba pe oriunde, numai sa nu calce pe norisorul negru. Andreea Marin nu asculta, iar Sf. Petru ii aduce un barbat mic, chel, gras si bubos si o marita cu el. La fel se intampla si cu Andreea Esca. Mihaela Radulescu asculta, iar Sf. Petru i-l aduce pe Leo di Caprio si-i spune acestuia: - Vezi ce s-a intamplat mai, Leonardo, daca ai calcat pe norisorul negru?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu vorbea cu Adam: - Adam, ce-aþi fãcut azi? - Am mîncat niºte fructe. - Aþi mîncat ºi fructul interzis? - Da. - ªi ce-aþi fãcut dupã aia? - Am fãcut dragoste cu Eva toatã dupã amiaza. - ªi unde e ea acum? - La rîu, se spalã. - O, nu... Acum toþi peºtii or sã miroasã aºa!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dupã cum bine se ºtie, atunci cînd Neil Armstrong a coborît pe lunã, primele lui cuvinte au fost: "Un pas mic pentru mine, un salt uriaº pentru omenire." Ceea ce se ºtie mai puþin este faptul cã el a mai spus ºi altceva, adicã "Mult noroc, domnule Gretzky!". La întoarcerea pe Pãmînt, a fost întrebat ce semnificaþie au avut aceste cuvinte, dar el s-a mulþumit sã zîmbeascã ºi nu a rãspuns la întrebare. Chiar ºi la alte conferinþe de presã din anii urmãtori, nu a vrut sã rãspundã la aceastã întrebare. Însã, dupã mulþi ani, a fãcut urmãtoarea declaraþie: - Acum, cã domnul Gretzky a murit, pot sã vã rãspund la întrebarea care mi s-a tot pus de-a lungul anilor. Cînd eram copil, vecinii noºtri erau familia Gretzky. Într-o zi, pe cînd mã jucam pe sub geamul lor, am auzit-o pe doamna Gretzky þipînd la domnul Gretzky: "Sex oral? O sã fac sex oral cînd o cãlca pe lunã copilul vecinilor!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...