Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Lapte gratuit


joxy

Recommended Posts

(am dat cautare inainte) Cate cutii de lapte gratuit se dau... functzie de luna copilului. La medic ne-a spus k pe masura ce creste se dau mai putine... de unde se iau cutiile scrie k se dau mai multe... care este nr. legii ? / data, sa ma uit sa ma conving ! Cu respect, Florin
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Si eu sunt tot din sector 6. Pana la 6 luni se dau 8 cutii de Lactovit,dupa 6 luni se dau 6 cutii pana cand BB face 1 an. Mai de mult s-a pus legea pe site,dar acum nu mai e . Acolo de unde ai ridicat laptele praf gratuit,pe geam este afisata legea,eu am vazut-o in luma iunie. Multa bafta si succes!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

LEGE nr.321 din 26 iunie 2001
privind acordarea gratuitã de lapte praf pentru copii cu vârste cuprinse între 0-12 luni
Textul actului publicat în M.Of. nr. 341/27 iun. 2001 Parlamentul României adoptã prezenta lege. Art. 1. - (1) Se aprobã acordarea gratuitã de lapte praf, formulã pentru sugari, copiilor cu vârste cuprinse între 0-12 luni care nu beneficiazã de lapte matern. (2) Costul laptelui praf acordat în condiþiile alin. (1) se suportã din bugetul Ministerului Sãnãtãþii ºi Familiei. Art. 2. - Distribuirea laptelui praf se realizeazã prin consiliile locale ale municipiilor, oraºelor ºi comunelor, respectiv consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucureºti. Art. 3. - Ministerul Sãnãtãþii ºi Familiei ºi Ministerul Administraþiei Publice elaboreazã norme, aprobate prin ordin comun, privind modul de achiziþionare ºi distribuire a laptelui praf acordat gratuit copiilor cu vârste cuprinse între 0-12 luni, care se vor publica în Monitorul Oficial al României, Partea I, în termen de 5 zile de la data intrãrii în vigoare a prezentei legi. Aceastã lege a fost adoptatã de Camera Deputaþilor în ºedinþa din 12 iunie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituþia României. PREªEDINTELE CAMEREI DEPUTAÞILOR VALER DORNEANU Aceastã lege a fost adoptatã de Senat în ºedinþa din 18 iunie 2001, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (2) din Constituþia României. PREªEDINTELE SENATULUI NICOLAE VÃCÃROIU Bucureºti, 26 iunie 2001. Nr. 321. In aplicarea acestei legi a fost emis Ordinulnr.449/410 din 2001 al ministrului sãnãtãþii ºi familiei ºi al ministrului administraþiei publice pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea gratuitã de lapte praf pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-12 luni care nu beneficiazã de lapte matern, publicat in MOf nr.371/10 iulie 2001.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...