Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

HELP!...Torticolis


Recommended Posts

Buna tuturor! De trei zile am Torticolis intr-o forma destul de puternica...gatul si spatele pe partea stanga imi sunt anchilozate si orice miscare e o durere cumplita...practic nu pot face nimic..probabil am dormit intr-o pozitie incomoda...sau m-a tras curentul.. problema este ca duminica sunt nasa de botez...si nu stiu ce pot face sa-mi treaca asa urgent! Stiti cumva niste remedii.."minune"? [medic][alcool] Am luat aspirina...paracetamol..mi-am facut masaj cu fastum gel...si alte solutii..si nimic... [help][help][help] Va multumesc! anda[bis] "daca dragoste nu e...nimic nu e"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Cu ani in urma am patit-o si eu,nu puteam nici respira cum trebuie ca urlam de durere. Prietena mea ,care din pacate nu e in tara,dar e asistenta, mi-a facut o injectie,si in cateva ore n-am mai avut nimic.Intreaba deci un medic ,poate afli cum se numeste injectia minune si scapi mai repede. Nu cumva sa faci masaje! cici
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc tuturor pentru sfaturi![pup] Inca sunt in stare acuta...la botez a fost mai bine ca am luat aspirina...e singura cu care ma mai lasa... masajul nu-l suport...si dupa...ma doare mai tare cred ca o sa ma duc la un medic sa-mi faca o injectie ceva...[biz] anda[bis] "daca dragoste nu e...nimic nu e"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
Buna seara tuturor. Am o problema serioasa de sanatate, cel putin asa o consider eu. Am deja 2 luni de cand ma chinuie un torticolis. Problema este ca durerea aceea insuportabila din spate s-a prelins pe bratul stang, am furnicaturi in degete iar inelarul si degetul mijlociu sunt amortite si nu mai am putere in mana, practic lucrez cu o mana. Problema este ca sunt pe un vapor(petrolier) si nu avem personal medical. Sunt speriat ptr. ca nu stiu cat de grava este situatia si nici nu prea am ce sa iau(medicamente) iar la uscat nu am cum sa ajung. Daca cineva s-a confruntat cu aceasta problema, i-as fi recunoscator daca mi-ar spune daca si cum s-a vindecat. Nu torticolisul ma sperie ci durerea care s-a lasat pe mana stanga. Astept raspunsuri. va multumesc anticipat.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut de 2 ori si era cumplit mai ales noaptea pt ca nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta./....am facut infiltratii si acupunctura. Mydocalm si Ketonal...dar pina nu dispare el de la sine cred ca mare lucru nu poti sa faci.....In orice caz e foarte nasoala durererea. De atunci sunt foarte sensibila mai ales la frig si curent si ma pazesc cit pot....
Angelinne [url="http://community.webshots.com/user/Angelinne"][foto][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
Buna seara, am revenit pe forum. Trimit cu greutate acest mesaj deoarece ma incomodeaza un guler pe care il port in permanenta la sugestia medicului.Am reusit pana la urma sa ajung la medic intr-un port in Franta si sa-mi spuna in urma investigatiilor ca am hernie cervicala de disc C6,C7.Pe langa guler mi-a prescris si un tratament medicamentos cu prednison si inca unul de-al lor, dealtfel foarte puternice amandoua.Deci torticolisul cu prelungirea durerii pe brate si amortirea primelor 3 degete anunta o serioasa afectiune a coloanei cervicale.Cine s-ar fi gandit? Daca nu voi raspunde pozitiv la tratament, voi fi nevoit sa suport o operatie pe cervicala.Deci atentie! nu neglijati torticolisul care se repeta. Sanatate si multumesc Angelinnei pentru raspuns si sfaturi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
Eu iara am facut torticolis...a 3 =a oara....acuma zac de 4 zile in pat cu o gripa urita si febra care nu vrea sa scada..toate ma dor, ba mi-a mai intepenit si gitul/...nu mai pot sta deloc in pat simt ca mi se rupe spatele. Asa ca ma simt ingrozitor...si astept sa treaca aceste dureri.
Angelinne [url="http://community.webshots.com/user/Angelinne"][foto][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...