Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

se insoara Ion cu Maria...la bairam,dupa ce bea bine,isi face Ion a nostru curaj si.l intreaba pe tac'su ce sa faca cu Maria. Badea Gheo,tata-sau..il invata asa cum se pricepe el mai bine.. -mai Ioane cand ai fi la momentul oportun,baga si tu ce ai mai tare pe-acolo unde face Maria pipi! rezultat Ion isi baga piciorul in veceu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Ion si Mårie în noaptea nuntii: Mårie culcata în pat, Ion lânga fereastrå, uitându-se pe geam. Dupå fo juma de ceas, zice Maria: - No, Ioanie, mi-i frigut! - Puni, fa, un tol pe tini! zice Ion fara sa întoarnå capul Pune Maria un tol pe ea, da' peste juma de ora începe din nou: - Ma Ioanie, da mie tot frigut - Mai puni fa, un tol pe tine. Se conformeazå Måria, dar Ion tåt la fereastrå. Peste alta juma de ora, Maria: - Ma Ioanie, tu n-auzii ca mie mi-e frigut? - N-auzi fa, femeia sa mai pui un tol pe tini? Pierzându-shi råbdarea, Marie exclamå: - Da ce faci tu, Ioanie, la fereastrå acolo she? La care Ion raspunde, întorcându-se radios: - No, fa muiere, mi-o zis mie Vasile cå noaptea nuntii-i a mai fainå, si nu vreu så scåp o clipitå din ie!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

o alta varianta cu noaptea nuntii: ion si marie in pat. - ma ione, mi-i am frig. - traje plamuma pe tine, marie. - ma ione, tot frig imi ie. - marie, mai pune un tol pe tine. - ma ione, tot frig imi ie. stii... cand era mama cu tata... si lu' mama ii era frig... tata o lua in brate... si o mangaia... si... - no, taci tu marie si te culca, de une' vrei sa-l iau io amu' pe tata-tu? pupici. http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...