Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum va reveniti...


Recommended Posts

...dupa o zi grea, neagra ? Fiecare din noi are cate o zi cand nimic, da' nimic din ce face sau ce spune nu-i iese bine ?! Eu ma asez, incerc sa privesc lucrurile cu detasare, ma imbarbatez la gandul ca suntem sanatosi si, cu putin noroc, voi gasi o solutie pentru toate grijile. Credeti in zile bune si zile blestemate ? traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima zi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns
[quote]Initial creeata de imagine_me Credeti in zile bune si zile blestemate ? Daca ai constiinta ca fiecare pas il faci cu stiinta si purtarea de grija a lui Dumnezeu nu poti sa crezi si in asa ceva. Cand mi se intampla astfel de lucruri mai putin placute, eu incerc sa ma linistesc si cer ajutorul Celui de sus.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu uneori apelez la [alcool]. uneori functioneaza, alteori ma simt mai mizerabil.[bang] Dupa caz. Uneori gasesc resurse interne sa merg mai departe, alteori caut sprijin in alte parti, ca de exemplu DC. Dar... noi sa fim sanatosi! ca iese el, soarele! Daca nu poti sa-i convingi, zapaceste-i!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Veve
quote:
Originally posted by Julie
xanax. a doua zi o luam de la cap.
[cool]...sau cine stie castiga![:D] [gravi]Irina & Vevemica & margica din burtica[:D] Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
Eu cer ajutor din pubilc[:D]. Iertati-mi ignoranta dar ce e Xanax? E vre-un medicament miraculos care iti face brusc ziua roz?[:p] Ca daca da imi trebuie si mie un tub[:D][flo] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

uffff, n-o sa va vina sa credeti dar daca in aceeasi zi vi s-ar intampla sa se strice masina de spalat (cu rufe in ea, bineinteles), frigiderul (pe caldurile astea nord-africane, numa' bine), monitorul (deci forum, icq, pas! ), iubitul sa fie plecat si...in fine, altceva n-am mai avut curajul sa verific daca functioneaza sau nu!! ok, am ramas cu baia da' ma bazaiau niste ganduri de plecat depaaaaarte-departe!! traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima zi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by ralucami Eu cer ajutor din pubilc[:D]. Iertati-mi ignoranta dar ce e Xanax? E vre-un medicament miraculos care iti face brusc ziua roz?[:p] Ca daca da imi trebuie si mie un tub[:D][flo] Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Raluca,xanaxu-i oleaca de antidepresiv,care nu jtiu cat de roz iti face ziua,da te cam pune cu boticu' pe labe fara drept de apel[:D].Mai bine fara! [gravi]Irina & Vevemica & margica din burtica[:D] Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
eu uneori apelez la [alcool]. uneori functioneaza, alteori ma simt mai mizerabil.[bang] Dupa caz.
stop, andrushka, m-ai zapacit !! Pai am dat-o si pe bautura: ness, nectar de piersici, cafea expresso ! Da' nu prea am am bagat de seama sa fi fost vreo diferenta notabila. Sa fie din cauza dependentei ? [;)] traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima zi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...