Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

rani..in zona genitala...?


Babee

Recommended Posts

fetele, ajutor..m-am trezit dimineata cu o jena in zona genitala, ma ustura.Am mers la baie, si la urinat durere, de nu va pot spune..Ma uit sa vad ce e..am niste rani mici, ca niste taieturi..si curge putin sange din ele.Ma ustura si ma dor.Am facut o spalatura cu ceai de musetel, dar nu stiu ce sa fac....[q]Nu-mi pot da seama de la ce ar putea fi, nu mi s-a mai intamplat niciodata.De obicei, de caldura ma irit, dar acum nu a fost cazul, si nici iritatie nu este.Maine am termen la ginecolog, sa vedem bebe, dar ce sa fac pana atunci..nici pe scaun nu pot sta...[q]S-a mai intamplat cuiva asa ceva?...offff[:(!] 'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.' Iubi, mamica cu burtica:)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Eu zic sa-ti suni urgent medicul si sa-i spui despre ce e vorba. Nu de alta dar exista o boala venerica (nu vreau sa-ti spun care) care produce astfel de rani in zona genitala. Si nu e bine pt. bebe. Nu vreau sa te sperii, poate fi cu totul altceva, dar e bine ca in astfel de cazuri sa iei cat mai repede legatura cu medicul tau. Iti tin pumnii. Sanatate. Manuela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ce fel de boala??? Am grija totusi, si contact sexual nu am mai avut de 1 saptamana.Ma gandesc totusi ca sa nu aibe boala respectiva o anumita perioada de incubatie...Intre timp s-a mai calmat durerea, sange nu curge a fost foarte putin(asa zisele taieturi erau in interior, pe labiile mari)---of....mi-e cam frica...medicul n-are treaba cu mine pana maine,nu pot suna ca oricum ignora, iar la urgente..nu stiu pe mana cui incap.Nu mai e parca asa mult pana maine, nu?Am facut de dimineata pana acum 7 spalaturi cu ceai de musetel, s-a ameliorat..dar sper ca nu e o boala[q].In general sunt predispusa sa iau orice microb, de-asta mi-e cam teama[q].Multumesc de raspunsuri..si ma incurajez pana maine...Va spun maine decizia medicului si ce este de fapt... 'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.' Iubi, mamica cu burtica:)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sunt alergica la antibiotice...[q][q][q]si iar analize peste analize..cand am mai avut ceva mi-au dat canesten..am dat acum cu unguent, preventiv...pana maine rau nu-mi face..sper..multam. 'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.' Iubi, mamica cu burtica:)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Draga Babee, daca esti o fire mai sensibila fii atenta cand iti faci igiena genitala, e posibil sa te fi ranit tu cu unghia sau ai folosit ceva de sters mai aspru, se poate intampla, am vazut prin spital multe probeme de acest gen. In contact cu urina leziunea respectiva ustura tare si de aceea e recomandat sa te speli bine cu multa apa. Faptul ca esti si insarcinata e bine de mers la medic deoarece trebuie sa iti pui si problema sa nu fie un herpes sau mai rau un shancru. Ambele trebuiesc tartate cu seriozitate. Ai grija cand folosesti WC-ul daca mergi in vizite sau oriunde in general. "Paza buna trece primejdia rea". Crema de galbenele o poti folosi cu siguranta. Un herpes poate dura 7 pana la 10 zile daca esti atenta sa nu mai apara si in alta parte. Azi se foloseste cu succes Zoviraxul si cu rezultate bune, asta dupa ce te vede medicul. Sanatate maxima de la Ciufulici
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...