Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Si in ziua liberarii m-am dus la bufetul gäriiiiii


Recommended Posts

In urma unei dicutii pe chat va intreb sunt mai barbati äi de fac armata? Sau asta e vorba soacrei? Eu stiu una mai noua :(de la racanii hraniti cu fasole de li se zice fasoliferi shpe luni de armatä si incorporati pe linga casä ca sa mai ia si ei masa in familie-deh lipsa de fonduri. Oricum cu asa armata putem sa ne laudam ca detinem bomba chimikä.)Cei care fac armata sunt barbati...cei care n-o fac sunt barbati adevarati!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Armata este un lucru absolut inutil, se face ca sa mai tina in functie anumite cadre. Dar cateodata este necesar sa o faci. Eu am absolvit facultatea in `96, pana prin `98 tot i-am fentat pe domnii de la armata care veneau sa ma ia cu arcanu`, dar m-am izbit de o situatie in care nu am putut trece intr-o functie super intr-un grup multinational pe motiv de stagiu militar neefectuat. Am incercat sa dau spaga, mi s-a cerut o suma nesimtita, perspectiva ca stagiul militar sa nu mai fie obligatoriu era indepartata, asa ca am zis sa scap si de asta: m-am predat. Am facut vreo 5 luni de armata, prima luna mai mult prin unitate, restul mai mult pe acasa, si iata-ma barbat cu armata facuta. Barbat sau barbat destept, ce mai conteaza.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca a fi "mai barbat" inseamna : a te invatza cu frigul, chiar cu caldura extrema uneori, a invatza sa nu vorbeshti oricand shi orice. Daca sa invetzi sa te descurci in situatzii grele, shi alte n'shpe mii de questii ... atunci eu cred ca...DA. Dar doar din acest p.d.v.... nu al trasului cu pushcociul !
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce mi se pare interesant e ca TOTI barbatii, cand se intalnesc, la un moment dat, isi povestesc amintirile din armata.... la unii colegi am invatat pe de rost numele gradatilor, nu mai spun de barbatu-meu... In ce ma priveste, nu sunt de acord cu armata aia care ii abrutizeaza, ii tampeste, ii pune sa sape gropi ca sa le astupe apoi, sa se tavaleasca in noroi, etc...Barbatu-meu nici in ziua de azi nu mai mananca rosii, pt. ca in armata i-a dus la cules si au stata acolo, jegosi si flamanzi, de nu mai suporta nici mirosul de rosie... imi povestea ca jucau X si O cu unghia pe pantaloni, asa erau de naclaiti.... brrrrr... Dar, cred totusi ca unii se intorc (vorba cantecului) mai barbati, sau macar un pic mai organizati: stiu sa-si curete hainele, faca patul sa se incadreze in niste reguli, etc V. veni, vidi, Victorie!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lasa, doar asa sa mai schimbe si ei subiectele de discutie de la masini, telefoane mobile si gagici. Si ce fain e cand se intalnesc ei din intamplare cu alti colegi de unitate....moama, ce povesti!!!!! Se lasa si cu o bere [cheers], schimbat numere de telefon, [tel]. Imi aduc aminte cand s-a intors fratele meu din armata. Ii luasem camera lui, ce fain era, (ca noi stateam la 3 camere, dar locul meu era in sufragerie, care era camera de trecere). Si asta pentru 9 luni, ca asa era inainte de '89. Si parerea mea e ca frate-miu s-a intors barbat, am observat asta pentru ca nu ne mai bateam (nu-mi mai dadea pumni asa de tare, ba chiar ajunsesem sa discutam lucruri de oameni mari), ma lua cu el la cate o petrecere, imi povestea de la facultate si ma trata mult mai frumos, ma simteam si io sora a' mai mica, dar importanta. Eh, ce baliverne am debitat si io, amintiri din copilarie..... PS: apropo de titlul lu' Papa, cand s-a intors husby din armata, ne-am dus delegatie importanta sa-l asteptam la gara: eu, tatal meu si cu taica-su. Si faza dura e ca nu ne-am intalnit, trenul ajunsese un pic mai repede, iar husby a crezut ca n-a venit nimeni sa-l ia...asa ca a plecat pe jos pana acasa, ca n-avea saracutul nici un ban in buzunar. Asta si cu faza de la nunta, cand am uitat sa-i cumpar camasa de mire si s-a trezit cu 2 ceasuri inainte de cununia religioasa ca n-are ce imbraca cred ca mi le-a scrijelit in piatra, n-o sa le uite in veci...[:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dupa parerea mea, armata este cea mai indobitocitoare (eu un cuvant nou, asta e![:D], dar eu asa simt) chestie care s-a existat vreodata!!! Eu i-am zis lu' al meu sa nu-l prind ca se duce ca-i rup picioarele si [bang][bang][bang]. Sa vina unu' care are 4 clase sa te injoseasca pe tine om cu facultati prestate, nashpa!!! tilis Viata e prea scurta ca sa fii normala!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by vilma PS: apropo de titlul lu' Papa, cand s-a intors husby din armata, ne-am dus delegatie importanta sa-l asteptam la gara: eu, tatal meu si cu taica-su. Si faza dura e ca nu ne-am intalnit, trenul ajunsese un pic mai repede, iar husby a crezut ca n-a venit nimeni sa-l ia...asa ca a plecat pe jos pana acasa, ca n-avea saracutul nici un ban in buzunar. Asta si cu faza de la nunta, cand am uitat sa-i cumpar camasa de mire si s-a trezit cu 2 ceasuri inainte de cununia religioasa ca n-are ce imbraca cred ca mi le-a scrijelit in piatra, n-o sa le uite in veci...[:D]
Vilma, m'ai facut sa râd!! me'am adus aminte cum bateam io drumu' Caracalului o data la doo sapt. Acolo a facut Leo armata. Un WE ma duceam io, unu' venea el în Bucuresti. Mergeam pe tren pe un frig de'ntzepeneai!! Groaznic de frig a fost în iarna aia!! El ma ashtepta la gara, mergeam eventual la cazarma sa lasam potolu' shi dupe aia iesheam în orash. Ma'ntorceam la Bucuresti în miez de noapte, cu ultimu' tren. Ai mei erau disperati! Nu ca ma duc la el! Numa ca ziceau ei atuncea ca abea ashteapta sa se termine armata asta, pen'ca cica de lunea pâna joia nu se'ntelegea nemenea cu mine! Faceam ca trenu' din orice!! Vinerea deja erea un vis, ca începeam fie sa ma pregatesc de drum, fie sa'l ashtept pe el :)) si atuncea se mai întelegeau shi ei cu mine.. Iubire mare! A fost o perioada frumoasa pâna la urma..Chiar daca boceam 3 zile dupa ce ne desparteam, vorbeam ZILNIC la telefon cel putin trei sferturi de ora pen' ca avea telefon în dormitor si plateam neshte facturi de'mi iesheau pe nas.. Me'aduc aminte ca am dat licentza în perioada aia shi toti colegii lui de dormitor me'au tinut pumnii! A fo coleg de camera cu Cove (ala de la Surprize-Surprize), la care pretena nu venea niciodata! Erea singuru' la care nu venea nemenea! Ii dadeam noi shnitzele shi chiftele shi el ne imita, în schimb, pe oricine vroiam noi :-)) Ca de obicei, am deviat de la ce froiam sa zic...Vroiam sa va povestesc ca într'un WE m'am dus la Caracal, ca de obicei, ajung în gara shi....nemenea! Zic ca poate s'o fi întâmplat ceva..;Iau un taxi..ma duc la cazarma..la poarta îmi zice soldatu' ca Leo e plecat în orash cu baietzii! Am zis ca crap în clipa aia!! In sala de ashteptare m'a gasit Leo plângând de sarea camesha de pe mine..Saracu', erea mai descompus ca mine, ca nu shtia ce se'ntâmplase! El ma ashteptase, împreuna cu alti colegi (mai fomishti ca el, probabil, shi care shtiau ca vin cu bunatati:)) la un alt capat al peronului shi nu m'au vazut.. Hee, ce vremuri..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Armata ? [consti] Al meu barbat a pacalit armata vreo 7 ani, ba cu a doua facultate, ba o floare si sticla de ceva, ba cu o pila , dar apoi nu s-a mai putut asa ca s-a predat! Si m-a lasat singura cu servici,cu copil mic si cu toate ale casei in timp ce el juca fotbal la unitate de atata plictiseala. [hagi] E adevat ca la 15.05 dupa ce plecau cadrele , pleca si el din unitate, dar mergea la servici, si ajunge acasa seara tarziu sa manace si sa se culce. Asa ca greul armatei eu l-am dus! [bang] [bang] [bang] Halal armata! Pierdere de timp! Si culme este ca, desi se plange mereu ce nasoala e armata, cand incepe sa povestesca intamplari de catanie nu-l mai opreste nimeni! Iulia
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...