Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde sunt "bebelusii de mai partea a 7-a"?


dana d

Recommended Posts

Parca toata lumea a votat sa se treaca subiectele inchise la Containerul verde. Ei bine nu e acolo. Nu mai spun ca inainte de a fi aruncat la container ar mai trebui tinut cateva zile pana ajunge pe o pagina mai in urma. De ce alte subiecte serial inchise sunt inca aici? Nici nu am apucat sa citesc ultima pagina.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Da, eu am infaptuit-o din greseala, Dana, si mi-am cerut scuze (http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13638). Si ca sa nu ramanem numai cu scuzele, va asigur ca si eu vreau foarte mult sa recuperam subiectul. Asa ca va propun ca cei care stiti ca ati accesat subiectul cat mai recent sa incercati urmatoarea cale de recuperare (la mine nu a mers...:-(( Deschideti Internet explorer (browserul), apasati in meniul principal pe File. In lista care se desfasoara, selectati work offline. Duap asta, din bara cu instrumente ale internetului (adica butoanele "Back", "Stop", "Refresh"..etc, selectati pe cel cu un cesuletz care inseamna History. De acolo, trebuie sa va uitati la ziua in care ati accesat ultima data subiectul, sa zicem ca a fost miercuri. Clickaiti pe pagina, in principiu ar trebui sa aveti salvat pe calculatorul vostru ultima varianta vizionata, cu conditia sa nu mai fi accesat dupa momentul stergerii accidentale direct linkul (si asta e putin probabil). Daca se afiseaza in fereastra subiectul, dati-i copy si paste intr-un document de pe calcultaor (de unde sa-l luati tot cu copy-paste dupa ce va veti loga din nou la internet, prin deselectarea optiunii din meniul File a lui "Work Offline" Da Doamne sa mearga!! Vilma.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Se mai intampla. Mai tare m-a suparat gandul ca cineva a facut-o intentionat. Am sa incerc metoda de readucere dar eu nu am incarcat ultima pagina, asta era si necazul ca eu am inceput pagina dar nu am mai vizualizat-o si eram curioasa daca mi-a raspuns cineva. [flo] Dana.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dana, macar daca ai reusi sa readuci ceea ce ai tu in calculator, si ar fi mare lucru!!! Sper sa mai incerce si ceilalti, am rugat-o si pe Korinna. Daca crezi ca te pot ajuta mai bine prin telefon (pentru ghidare), da-mi numarul pe PM si te sun. Multumesc pentru ajutor, mai ales ca ma simt complet neputincioasa la faza asta....[bang] Vilma.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...